Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik tényleg ennyire félnek a "túl"szép nőktől?
Légyszives ne mondjátok rám hogy beképzelt vagyok, csak tisztában vagyok azzal hogy , hogy nézek ki. Derékig érő hosszú hajam van, vékony és izmos vagyok, de van mellen, formás a lábam , az arcom egzotikus bár magyar vagyok.Jól nézek ki.
Rengetegen megnéznek, de kb 1 hónapban jó ha egy pasi oda jön hozzám.Van egy barátnőm aki semmi különös , nem csúnya , olyan kis átlagos , talán szebb és hozzá nagyon sokan odamennek, viszont ha egymás mellett megyünk akkor 10ből 9-en engem néznek meg...
Bulizni voltunk és akkor is kb 5en jöttek csak oda , a többi csak beszólogatott vagy azt se, jól megbámult...
Tehát azon kívül hogy most megkapom hogy milyen egoista ribanc vagyok...miért van ez ?
21L
Jobban a tűztől,ezt hihieted
22f
Ezért:
-Sokat kell rákölteni (pénzéhesek)
-Sokan hajtanak rájuk, vagy ilyenek tuti hogy van valakije
-Nem tartom magam tökéletesnek hozzá, úgyis talál jobbat
-1 éjszakásra jó, de hosszú távon bukó lenne
Én nem félek tőlük,sőt imádom őket,én azt veszem hogy a csajok tőlem félnek:izmos testem van,igényes vagyok,széles a vállam a mellkasom,izmos combom van,egyre vékonyabb a derekam.
Valószínű előítéletesek,ne törődj velük,sokat veszítenek,de hát ők tudják
24F
Figyelj, a válasz tök egyszerű... csak nézd meg, hogyan nyilatkozol magadról. :)
Hozzád két típusú pasi fog odamenni:
a) akinek az egója toronyóra magasságában van, kigyúrt állat, akinek a teste a mindene, lelkileg általában nincs a topon, SZÉGYENként értékeli, ha elsírja magát egy érzelmesebb filmen, stb...
b) akinek az egója toronyóra magasságában van, de nincs mire fel... :D
És hogy miért?
Mert ha ezzel a véleménnyel vagy magadról ("túl szép"), akkor az totálisan biztos, hogy meg is látszik rajtad első ránézésre... és azok a pasik, akik valamiért kisebb önbizalommal rendelkeznek (pl túl sok csalódás, ilyen nők általi visszautasítások, mint te, stb) oda sem fognak menni hozzád...
23/F
Mert általánosítanak, hogy biztosan egoista rib@nc vagy, aki csak a műmájer millereket veszi észre.
Ez most ugyanolyan általánosítás, mint hogy minden szakmunkás buta suttyó, vagy hogy minden amerikai dagadt hamburgerzabáló, vagy bármilyen sztereotípiát lehetne írni.
Sajnos ez van, ebben a helyzetben, ha tetszik, ha nem, neked kell bizonyítanod, hogy nem vagy egoista rib@nc. Akármennyire is húzod a szád, hogy "hát a fiúk dolga a kezdeményezés, én nem teszek semmit", muszáj lesz, különben megmarad ez az állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!