Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csúnyák a nők smink nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csúnyák a nők smink nélkül?

Figyelt kérdés
Azt látom,hogy a legtöbb nő teszi a szépet az utcáb meg mindenhol közben látszik,hogy csak a smink miatt néz ki valahogy :D
2012. jan. 26. 14:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ne áltanánosíts! Nekem azt szokták mondani szép vagyok, egyáltalán nem sminkelek, és rengeteg lány van így
2012. jan. 26. 16:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Azért nem minden nő szerencsére :) Tényleg sokan vannak, akik a sminktől várnak csodát, aztán arcmosás után a pasi rá sem ismer. Kerüld az ilyen lányokat, felszínesek és csak a külsőre mennek. Vannak még szép, aranyos, kedves lányok, akik smink nélkül is azok :)
2012. jan. 26. 21:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Szörnyű nagy problémák ezek..-.- Mért fáj neked ha vki sminkel? Nem mindenkit áldott meg a jóisten természetes szépséggel,akkor mért ne korigálhatná a hibáit?Te sminknélkül,ő sminkkel,foglalkozz magaddal.Attól,hogy itt jópáran melléd állnak, a valóéletben még mindig a kutya sem foglalkozik azzal,hogy sminkelt a lány vagy sem.Mindenki hozza ki magából a legtöbbet,ha neked erre nincs igényed,az a te bajod.
2012. jan. 27. 08:40
 14/15 A kérdező kommentje:

"ha neked erre nincs igényed,az a te bajod."

Az nekem mért lenne baj te idióta...

2012. jan. 27. 16:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Idióta?:D Magadat minősíted:)
2012. jan. 28. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!