Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Zavar titeket ha egy lányon nincs smink?
Van akinek tényleg jól áll a smink nélküliség, az a természetes szépség, de azért nekem baromira bejön ha egy csaj szépen ki van sminkelve. Egyébként te szereted ha egy pasi borostás és szúr, mint egy disznó? Ez kb ugyanaz, sokan vannak akik nem kelnek ezért korábban.
22/F
nem, nem zavar. sőt, örülök, hogy látom.
volt már olyan, hogy csak vakolva ismertem az illetőt, aztán egyszer korán reggel ajtót nyitott, azt hittem, nem is őt látom - brutális volt a különbség. :///
nem zavar, természetes szépség
nőismerőseim mind sminkeli magát, egyszer az egyik nem kente ki magát, és nézem egész nap miért ilyen furcsa, nem így szokott kinézni, erre egy másik csaj kérdezi tőle, mi van ma nem sminkeltél, és akkor eset le, és nem azt mondom hogy ronda de az én értékelésem alapján nem szép inkább átlagos sminkkel, de anélkül ááé megijedtem ez így néz ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!