Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mennyire fontos egy lányon a smink, érdekel titeket, izgat, vagy egyáltalán fontos?
Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 13:42
1/12 anonim válasza:
Én ki nem állhatom, szerintem a természetes szépség a legjobb smink. Maximum alapozó, ha a lány arca nagyon ragyás és nem akarja mutogálni :)
2/12 anonim válasza:
A barátnőm a kapcsolatunk elején még sminkelte magát, de szerencsére sikerült lebeszélnem róla.
3/12 anonim válasza:
a szemeken izgat ha van mert ha világítós zöold vagy kék szeme van egy fekete vagy zöld szem esetén sötétkék vagy lila smink jól mutat
4/12 anonim válasza:
Nekem meg sem fordult a fejemben annyira nem érdekel :))
Amúgy utálom,max egy nagyon kicsit...
Rúzsnál meg rosszabb nincs sztem..
5/12 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha jól áll rajta :)
6/12 anonim válasza:
szerintem egyenessen visszataszítò ez a természetellenesség...
7/12 anonim válasza:
Nekem sem jon be sot neha kifejezetten idegesit max egy pici szemfestek de ez tenyleg maxmax
8/12 anonim válasza:
Szerintem sokkal jobb ha a lány csak minimális sminket használ rendszeresen, de különleges alkalmakkor szépen kisminkeli magát(persze itt se a rikító sminkre kell gondolni)
9/12 anonim válasza:
Az a lány szép, aki smink nélkül is szép. Ha van rajta egy kicsi, ami kiemeli a szépségét, az jó, de ha egy komplett második arcot húz magára, számomra elég taszító.
20/F
10/12 anonim válasza:
A túl sok smink az már nagyon visszataszító és undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!