Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Visszaírtok neki ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Visszaírtok neki ha érdekel? Vagy. (kérdésed túl rövid magyarázatod hosszú)

Figyelt kérdés
Tegyük fel van egy lány(akivel már személyesen találkoztál,és nem lakik messze tőled) aki tetszik nektek,és ti is neki,de egy két héttel ezelőtt kicsit megromlott a kapcsolatotok. Ti már nem keresitek őt annyira sűrűn mint régen,de ő keres titeket. Ha ír nektek a lány,ha érdekel még titeket akkor válaszoltok neki?Vagy már nem érdekel titeket,de nem akartok bunkónak tűnni,hogy nem válaszoltok a levelére?
2011. okt. 9. 18:37
 1/10 anonim ***** válasza:
attól függ miért romlott meg a "kapcsolat"
2011. okt. 9. 18:38
 2/10 anonim ***** válasza:
mákosguba
2011. okt. 9. 18:44
 3/10 anonim ***** válasza:

"ti is neki"

"de ő keres titeket"

"Ha ír nektek a lány"

Akkor most hánny pasival is kavar ez a lány?XD Nem akarok a helyesírásodba kötni, de a személyes névmásokat nem ártana kicsit újra átvenned:)

2011. okt. 9. 18:53
 4/10 life is beautiful ***** válasza:
a személyiségfüggő. én szívem szerint adnék neki még 1 esélyt:)
2011. okt. 9. 19:20
 5/10 anonim ***** válasza:

ez tényleg attól függ, hogy miért romlott meg!!!

Szóval miért is?? :)

2011. okt. 9. 19:24
 6/10 A kérdező kommentje:

Jól van na,bocsánat csak kapkodtam megint..

Amúgy a félreértés abból fakadt,hogy a találkozó nem jött össze,hol a lány,hol a fiú nem ért rá.A fiú gondolt egyet és gondolom azt hitte,hogy a lán szórakozik vele.

Utolsó: Akkor is adnál neki egy esélyt,ha annak idején a lányok mindig átvertek?

2011. okt. 9. 19:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha valaki ír, visszaírok, de ha valaki már nem érdekel, akkor max csak válaszolok a kérdésére, de én nem érdeklődöm utána.
2011. okt. 9. 19:36
 8/10 anonim ***** válasza:

utolsó vok!

igen adnék neki egy esélyt.

Nincs 2 egyforma ember, lehet pont ő az aki más.

1 esélyt adj még neki, nem vesztesz semmit, ha nem jön be nem jön össze, akkor továbblépsz.

Ezt lehet tenni továbblépünk...

2011. okt. 9. 19:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány... Visszaszokott kérdezi,mint régen. De magától nem nagyon keres. Szerintem nem tudja mit akar..
2011. okt. 9. 20:42
 10/10 anonim ***** válasza:

hát azért ne legyen túl nyálas már ennyire... mi Rómeo??

ne várj túl sokáig.

2011. okt. 10. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!