Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "normális" fiúk és lányok csúnyák?
Sok ember van itt, akik magukat "normálisnak" titulálják, és az ellenkező nem szintén "normális" tagjait keresik - elvileg, de inkább csak az interneten keseregnek. Továbbá szembeállítják magukat a "ribikkel" és a "népszerű, jóképű fiúkkal".
Csak én gondolom így, vagy ezek a "normális" fiúk és lányok valójában nagyon félénk, visszahúzódó, illetve csúnyácska emberek?
Tagadom!!!
Én normális, jóképű, vicces, rendes , tündéri, aranyos, jól kereső, ha kell rossz fiú, ha kell lekitárs, és egy íííssszonyat tündibündi pasi vagyok!!!!!!!!
:D
ergo nincs nagy egom :)
Hülyeség...normális vagyok,és jól nézek ki(mások szerint is),és mégse szeretem a kigyúrt tipikus jópasikat.
23/L
Én se vagyok csúnya, mégis félénk vagyok a csajokkal szemben. Mellesleg nem járok diszkóba, nem dohányzom és alkoholt se iszok(nem vagyok antialkoholista).
22F
Az emberek szeretik magukat kicsit ideálisabbnak látni, mint amilyenek valójában.:) Nem hinném, hogy csúnya lenne az összes ilyen 'normális' ember, de az valószínű, hogy visszataszítók. Ez a szembeállítás meg elég szánalmas, hiszen nem csak két véglet van, a fullnyomorékok és a vagányok, jobb lenne arra törekedni, hogy valami normális középutat érjenek el. Ezen az oldalon gyakran lenézik azokat, akik discoba járnak, ahelyett, hogy ők is eljárnának, mint az átlag fiatalok, de ne igyák le magukat, mint a lezüllött idióták, és ne kerüljenek alkalmi szexuális kapcsolatba senkivel, de ettől még lehetne hozzájuk hasonló párjuk. De hogyan találnák meg, ha egész nap arról beszélnek, hogy mások mekkora k*rvák..?-.-
Szóval szerintem sokan tévesen hiszik ideálisnak a saját életvitelüket és személyiségüket.
a visszataszítót úgy értem, hogy ezzel a gondolkodással taszítja azokat, akik nem hozzá hasonlók, mert mindenkinek az jön le, hogy annyira lenéz mindenkit, aki másabb.
kevés embernek jön be ez a miért nincsenek normális csajok/pasik ábrándozás... mert a válasz mindig ugyanaz: nem keresi eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!