Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "normális" fiúk és lányok csúnyák?
Sok ember van itt, akik magukat "normálisnak" titulálják, és az ellenkező nem szintén "normális" tagjait keresik - elvileg, de inkább csak az interneten keseregnek. Továbbá szembeállítják magukat a "ribikkel" és a "népszerű, jóképű fiúkkal".
Csak én gondolom így, vagy ezek a "normális" fiúk és lányok valójában nagyon félénk, visszahúzódó, illetve csúnyácska emberek?
22:08- egyet értek!
kevés embernél igaz ez a miért nincsenek normális pasik/csajok, jórészt azért is mert jónéhányan magukból is indulnak ki.
Vannak láthatóan kiemelkedően okos, normális, klassz emberek, akiktől jogos, ha nem elég normális nekik valaki. de azokat nem értem akik nem ilyenek, hanem inkább átlag alatti, és bemesélik maguknak, hogy minden pasi/csaj balf.sz k*rva.
Egyetértek veled, kedves kérdést feltevő!
Rengeteg igazság van abban, amit állítasz, hogy aki kevésbé szép és jóképű, valóban normálisak.
Én nem nevezem magam jóképűnek, és egyáltalán nem vagyok kétszínű alak, mint egyesek, akik büszkén nevezik magukat JÓKÉPŰ egyénnek.
Az ex nőm nagyon szép volt és úgy adta magát elő, hogy észre se vettem, hogy ennyire sumákol valamit.
3éve nincs nőm, mert nem találom meg az igazit, aki elfogadna külsőleg...
Sajnos most olyan világot kell élnünk, hogy minden kapcsolatban CSAK A KÜLSŐ MOTIVÁL, AZ A MINDENT ELDÖNTŐ.
Ha jóképű valaki, van pénze, kocsija, az jöhet...
De aki csúnya pénze alig van és autója sincs, az rohadt magasról le van szarva!!!!!
Sajnos ez a szomorú és nagyon fájdalmas igazság!
Ezt kell szeressük, de már nem fogom sokáig eltűrni ezt az állapotot!
Amúgy nem csak te vagy így vele, aki így gondolja ezt a mai helyzetet, én is pont így gondolom.
Sajnos mi, akik kevésbé vagyunk szépek, le vagyunk minősítve, ami számunkra nincs jó hatással, és ha Én gondolom jól, egyeseknek, akik szépeknek és jóképűeknek gondolják magukat, az a céljuk, hogy a nem szép illető VESZÍTSE EL AZ ÖNBIZALMÁT, HOGY NE TALÁLJA MEG AZ IGAZIT ÉS HOGY SOHA NE LEGYEN BOLDOG!
Amúgy szabad a kedves neved, tisztelt kérdést feltévő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!