Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csúnyák a nők smink nélkül?
Figyelt kérdés
Azt látom,hogy a legtöbb nő teszi a szépet az utcáb meg mindenhol közben látszik,hogy csak a smink miatt néz ki valahogy :D2012. jan. 26. 14:00
1/15 A kérdező kommentje:
*utcán
2012. jan. 26. 14:01
2/15 anonim válasza:
Szerintem nem csúnyák a nők smink nélkül. Nekem inkább a szétfestett lányok a csúnyák.
3/15 pqpqpq válasza:
szomoru annak akire csak a smink miatt neznek fel a pasik
en sosem szerettem az ugymond sminkes,nyavogos plazacicakat
4/15 anonim válasza:
én nem vagyok csúnya, de nem is vagyok olyan hú de szép. úgyis mindig fog akadni olyan akinek tetszem, jelenleg a páromnak, smink nélkül is. többiek meg nem érdekelnek :D
22/L
5/15 anonim válasza:
Inkább a sminkben agyon áztatott a csúnya. Egyik csaj oszt. társam rohadt jól néz ki, de egyik nap sminkelve jött be, és szó szerint gusztustalan volt, úgy "ragyogott" az arca mint, ha zsíros lett volna... nagyon elcsúfította
6/15 anonim válasza:
Te miért hazudod a csajaidnak (már ha voltak), hogy 2cm-vel nagyobb a farkad, mint amekkora valójában?
Éppen azért festik a nők is magukat, hogy elhitessék a másik nemmel, hogy tökéletesebbek, mint amilyenek valójában, mert az igazság ma már senkit nem érdekel.
7/15 A kérdező kommentje:
# 6 Én nem hazudom azt. A te szokásaid meg nem érdekelnek.
2012. jan. 26. 14:16
8/15 anonim válasza:
mert nem tudják hogy a sperma csodákat művel az arcbőrrel !!
10/15 anonim válasza:
Ismerek 1-2 szépet festék nélkül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!