Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám a nők hiányán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám a nők hiányán túltenni magam?

Figyelt kérdés

Vagy ez lehetetlen?

Szal,olyan lehetetlen küldetésnek tartom azt,hogy nekem valaha is nőm legyen!

Ebből kifolyólag pedig eléggé életunt vagyok,meg sivár az életem.

Pedig már kb.15 éve kellene úgymond nőkkel foglalatoskodnom,de még nem jött össze.

Igaz,még nem is próbálkoztam komolyan soha!

Szóval,mit tegyek,hogy elfelejtsem őket?!

Vagy,hogy ne érezzek hihetetlenül óriási vágyat arra,hogy gyönyörködjek bennük?

Lécci segítsetek,mert már tönkretesz ez a dolog!!

2012. jan. 24. 11:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Huhhh, hát így leírni az a baj, hogy nehéz ezt.

De ha már a szemkontaktust fent tartja és tényleg a szemedbe néz, akkor az tuti nem csak "néz ki a fejéből", mert azért a bambulás az más. Ha pl sokáig nézed és látod zavarba jön, vagy esetleg viszonozza, akkor tutira tetszel neki. De egyébként (szerintem! :D ) tök könnyű azt észrevenni a másikon, hogy tetszel neki. Csak ehhez kontaktusba kell kerülni nem mindig elég egymásra néznetek. Ez egy ilyen megérzés, az önkéntelen jelekből. Ha van egy kis önbizalmad, akkor észreveszed, ha meg nincs önbizalom, akkor ugye lebeszéled saját magadat arról, hogy "áhhh miért tetszenék neki" és ezzel úszott is az egész.

Amúgy amikor ilyen önbizalom teljes napod van akkor mért nem próbálkozol be?

28/n

2012. jan. 26. 11:27
 22/25 A kérdező kommentje:

Szia!

Miért nem?

Magam sem tudom!

Talán,mert beszari vagyok,meg pesszimista!

Nem hiszem el,hogy kellhetek valakinek!

Meg a másik!

Valamikor nagyon tetszettem a csajoknak/nőknek és ez tény,hiszen nagyon sok csaj mondta nekem!

Viszont 2-3 műszakban nyomom és nagyon gáz az alvásom!

Az meg ugyebár meglátszik az emberen rendesen,de már vagy 3 éve alszom nagyon rosszul!

Ebből következik,hogy ma már sorra köröznek le,azok a kollégáim a nők szemében,akik eddig a nyomomba sem értek!

Tudod,milyen durva érzés ez nekem?!

Jó,lehet,hogy mocskosul hiú vagyok,sőt biztos,és ezen sem tudom túltenni magam,hogy már nem én vagyok az első!

Nagyon rossz érzés az elsőből és a nők kedvencéből a sokadikká válni!

Ezért is ment el szerintem nagyrészt az önbizalmam!

Szóval,ezt nem tudom még kezelni!

Ha ez menne,akkor lenne megint nagy önbizalmam és aztán csajom is tutira,de,ahhoz nem ártana aludnom is végre,szerintem!

Még egyszer köszi,hogy próbálsz segíteni!

2012. jan. 27. 00:14
 23/25 anonim ***** válasza:

Az hogy az idődet hogyan osztod be az leginkább rajtad áll. Mármint ha kevés az időd az alvásra, akkor próbálj meg többet rászánni, vagy szedj vitaminokat, lehet azzal jobban fogod érezni magad. Keress valami hobbit, mert ha valaki befásul a szürke hétköznapokba és csak a munka, akkor az tényleg kihatással van a kisugárzására.

Szóval szerintem első lépésben próbáld meg átütemezni az életedet, hogy jobban érezd magad a bőrödben. Ez nehéz, de ha meg lesz az elhatározás és érzed a változást, akkor jönni fog a jobbkedv és ezt a csajok is észreveszik.

Azzal, hogy mi volt a múltban próbálj túllépni, most a jelenben vagy és az a legfontosabb, hogy egyenesbe hozd az életed, ami nem a legkönnyebb, de rágódással nem mész előrébb ezt magamról is tudom.

Egy irreleváns kérdés, de a horoszkópod oroszlán? :D

28/n

2012. jan. 27. 11:35
 24/25 anonim ***** válasza:

Figyelj rinyagép! Ez most hogy van?

"15 éve kellene úgymond nőkkel foglalatoskodnom,de még nem jött össze." vs. "rossz érzés az elsőből és a nők kedvencéből a sokadikká válni!"

Valami skizofrén tünetegyüttesről van szó nálad? Mert akkor szakemberhez menj a GYK helyett ...

2012. jan. 27. 12:01
 25/25 A kérdező kommentje:

Olvass figyelmesen Öreg Mac és,akkor talán fény gyúl az ici-pici agyadban!

1:Az idő változik,nem áll meg!

2:Nem azt írtam,hogy minden csajt összeszedtem,csak,hogy a legnagyobb kedvencük voltam!Ezt sokan mondták,nem én találtam ki!Az már más kérdés,hogy nem léptem semmit!

28/n!

Megint csak köszi mindent!

Változtatni folyamatosan próbálok,de nagyon nehéz!

Amúgy ikrek a horoszkópom!

Szóval,durván kettős a személyiségem és nem skizo,mint azt a búvalba,,ott Mac gondolja!:D

2012. jan. 27. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!