Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám túltenni magam ezen?
Lány vagyok, és köszönöm az olyan válaszokat, hogy "kérdezd meg, van-e kedve veled sírni" :'(
Kérlek, komoly válaszokat kérek, mert nagyon szomorú vagyok.
Menjél ki kapálni a kertbe, vagy csinálj valami hasznosat az életeddel...ne sajnáld magad. Lesznek még fiúk.
De mit vártál, hogy majd egy romantikus pillanatban rájön, hogy szereted, mert hirtelen gondolatolvasóvá válik? (vagy csak mangaszerűen ráérez egy pillantásodból, és titokban ő is utánad eped) Nem mertél lépni, így lemaradtál...szar ügy de ez van. Utólag ne basztasd a kapcsolatát, azért mert neked szar, mert az szemétség.
Válasz előtt ha szabad kérdésre kérdés(eke)t tennék fel.
1, emós vagy csak úgy öltözik?(korbetegség, hosszú távon nem számít úgyis kinövi)
2,ebből adódik a kérdés, hogy hány évesek vagyok?
Ha ezek megvannak szívesen válaszolok.
Ne mondj neki semmit,legyen tartásod,már kapcsolatban van ezért sem éri meg,hogy te elmondod neki mit érzel iránta,mivel ha elutasít,csak sokkal rosszabb lesz neked,és csak te fogsz szenvedni,ő nem fog veled foglalkozni.
Nem éri meg,hogy magadat karcolod össze,lépj túl rajta tudom könnyű mondani,de én is hasonló helyzetbe vagyok,és nem ér meg egy pasi se annyit,hogy megalázkodj előtte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!