Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám túltenni magam ezen?
Zsákos Frodónak: az öltözködésemen nem nagyon nyilvánul meg, a hajviseletemen se nagyon, inkább a gondolkodásmód az, ami. Sokszor azt mondják rám, half'n emo vagyok.
És 20 év alatt vagyok, de 13 fölött
1. ha komoly választ vársz, ne írd hogy emo vagy
2. ne írj ki a kérdésedbe olyat, hogy vagdosni próbáltad magad, mert a fiú akihez nem közeledtél mással összejött
3. ne sírj utána, mert nem egy pasi van a világon
4. elmondhatod neki, de látsz rá értelmet? mert ha kapcsolatban van, valamiért csak összejött a lánnyal
Mégis miért kérdezné?A srác jár valakivel, szerintem innentől tabu..lemaradt ez van.
Undorító dolog lenne más kapcsolatába belepiszkálni szerintem :S
de amikor megkérdeztem, azt mondta, csak facebookon, és csak azért van kapcsolatban, mert a csaj bejelölte párjának (nem ismerem a lányt, és nem tudom, haverok-e vagy sem) :(
És köszi az eddigi válaszokat is, szívből :)
Nah
1,a frászbooknak sose higgy elsőre, ha így tennél elfogadnád ,hogy valakinek 12 apja 7 anyja meg 20 bátyja van
2,ha van ha nincs barátnője ez nem változtat azon a tényen, hogy addig kellett várnod arra,hogy bármilyen lépésre szánd el magad míg meg nem láttad, hogy "kapcsolatban van"(ez a féltékenységi szerelem)
3, ha nem mész oda személyes és beszélsz vele, akkor legközelebb már lehet nem "kamu" lesz a barátnő
4, emós, nem emós , ebben egyetértek az előttem szólókkal, nem számít ez egy sima tini probléma (semmi köze nincs hozzá)
5, olvasd el megint a 3 as pontot :)
ui: egy vajaskiflibe fogadok, hogy 1 év múlva már nem lesztek" emosok" de ez csak mellékes
pá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!