Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám a nők hiányán túltenni magam?
Vagy ez lehetetlen?
Szal,olyan lehetetlen küldetésnek tartom azt,hogy nekem valaha is nőm legyen!
Ebből kifolyólag pedig eléggé életunt vagyok,meg sivár az életem.
Pedig már kb.15 éve kellene úgymond nőkkel foglalatoskodnom,de még nem jött össze.
Igaz,még nem is próbálkoztam komolyan soha!
Szóval,mit tegyek,hogy elfelejtsem őket?!
Vagy,hogy ne érezzek hihetetlenül óriási vágyat arra,hogy gyönyörködjek bennük?
Lécci segítsetek,mert már tönkretesz ez a dolog!!
Nincs arra modszer, hogy ezen 100%-ban tul tudd tenni magad. Mondanam, hogy vesd bele magad valami olyan munkaba, ami teljes koncentraciot igenyel, lekoti a figyelmedet, megtalalod benne onmagadat es mellette keress magadnak hasonloan elvezetes hobbikat, amik kitoltik a szabadidodet... de valoszinunek tartom, hogy ez a fajta hianyerzet - ha idovel enyhul is a megfelelo munka, hobbi es elfoglaltsag mellett - nem fog teljesen elmulni, hiszen az ember alapvetoen tarsas leny.
Inkabb azt mondanam, hogy gondold vegig, mi miatt nem probalkoztal eddig, miben latod az akadalyat az ismerkedesnek es amin lehet, valtoztass, amin nem, azzal ne foglalkozz. Aztan probalj ismerkedni!
Ha ugy erzed, mar tulsagosan komoly lelki gatak es akadalyok alakultak ki benned, erdemes lenne szakemberrel is beszelgetned (pszichologus/pszichiater/onismereti tanacsadok/treningek/onfejleszto foglalkozasok).
Nos,28/n!
Akkor úgy néz ki,hogy a hibás zsák is megtalálja a foltját,sok esetben!
Gratulálok hozzá!
Ui:Nem mondtam,hogy tökéletes vagyok,de te se hidd azt magadról,csak mert van valakid,az még nem azt jelenti!
Dolgozom, valószínűleg többet mint amit Te el tudsz képzelni, hogy eltartsam a gyerekeimet, a családom.
37/F
Kérdező, nagyon jól megítéltél csak azért mert a te hozzáállásod a nőügyekhez felbosszant. Ezért én már egy olyna nő vagyok (és persze a párom is olyan pasi) aki miatt a normális pasik nem találnak maguknak senkit... Aha... Logikus. Jó lenne, ha kicsit magadbaszállnál ahelyett, hogy itt sírsz.
Egy pillanatig sem hiszem azt, hogy tökéletes vagyok (ugyanis hiányoznak belőlem a hibák :DDDD), de te se csinálj úgy, mintha ez a problémád egy rajtad totál kivülálló ok miatt lenne, és neked semmi közöd nem lenne a dologhoz, és nem is tudnál változtatni rajta.
Ahelyett, hogy mindenféléket belémképzelsz, hogy én ilyen rossz, meg olyan rossz vagyok legalább lásd meg a kritikát és esetleg építkezz belőle.
És a páromat meg ne kritizáld úgy, hogy fingod sincs róla, hogy milyen mert azt nagyon rühellem. Te csak szeretnél az ő nyomába érni. És itt be is fejezhetjük a személyeskedést az ő irányába.
Gondolkozz inkább el azon, hogy miért jutottál oda ahova, és mit kéne tenned, hogy a helyzetből kimásszál, márha nem vagy hozzá elég gyáva. Csak úgy szólok, sírással nem leszel egy percet sem előrébb, és a csajoknak nem is tetszenek a rinyáló pasik, CSELEKEDJ.
U.i.: ha normálisan írtad volna ki a kérdést és nem ennyir e rinyálósan lehet nem húzom fel magam rajta és még normális hangnemben is leírtam volna a tanácsaimat.
28/n
37/f!
Nagyon nem hiszem,hogy nálam egy kicsit is többet dolgoznál!
Én ugyanis már évek óta két ember helyett melózom naponta és ezt vedd szó szerint!!
28/n!
Nem megbántani akartalak,csak a hangnem az tényleg nem tetszett és nagyon felhúzott!
Abba azért ne menjünk bele,hogy én nem érek a férjed nyomába,mert az nem tudhatod!
Egy valamiben biztos jobb,hogy van családja!
De mivel nem ismersz,nem tudhatod,hogy nem e vagyok másban sokkal jobb?!
Amúgy sem őt akartam bántani,csak így jött ki!
Az hogy ki mennyit dolgozik szerintem itt nem lehet eldönteni, de ez olyannak tűnik, hogy akkor "mérjük össze a farkunk méretét".
Én abban az egy dologban hasonlítottalak vele össze, hogy ő nem sír, hogy ez meg az nincs neki, hanem cselekszik, ahogy egy férfinek tennie kell. A többi tulajdonságodat nem ismerem, de számomra a párom a tökéletes (nem azt mondom, hogy nincs hibája!).
Amúgy mi az oka annak, hogy még sose jutottál el oda, hogy komolyan próbálkozz a nőknél? És miért tennéd inkább túl magad a nők hiányán, mint hogy tényleg megpróbáld?
28/n
Na,ez a hangnem mennyivel jobb,nem?:)
Persze,az én oldalamról is értem!
Azt hiszem,mind a ketten értelmesebbek vagyunk,mint,amit mutattunk elsőre!
Fogok még írni,csak most meló!
Azért köszi,hogy még írtál,meg,hogy érdeklődsz!
Szép napot!
Te 28/n!:)
Na,szóval!
Mert olyan változatosak a napjaim!
Szal,egyik nap olyan érzésem van,hogy bármelyik csajnál próbálkozhatnék,sikerem lenne,a másik nap meg,mintha mind alapból tenne rám.
Szóval,ha legalább egy csepp visszajelzést kapnék valamelyiktől,hogy bejövök neki...
jó,vannak szemezések meg ilyesmi,de nem tudom jól felmérni,hogy most biztosan bejövök e az adott lánynak vagy csak néz ki épp a fejéből?!
Ebben pl segíthetnél,mik azok a jelek,amelyeket,ti nők adtok le egy férfi felé,ha bejön nektek az illető!
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!