Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti szoktatok bámulni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szoktatok bámulni olyan pasit akitől nem akartok semmit?

Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 15:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

akkor lehet engem is azért néznek mer van valami érdekes bennem.

pl párizsi fülem van

2012. jan. 23. 16:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát bocsi de ezt így kép nélkül nem tudjuk megmondani. Ezért elég esélyes, hogy azért, mert jól nézel ki, de ne bízd el magad! kérdezz meg egy olyan csaj haverodat akiben bízol!
2012. jan. 23. 16:11
 13/15 A kérdező kommentje:

az nem számít hogy elbízom magam vagy nem, mert az önbizalmam 0,és nemtom hogyan tudnám növelni...

itt már néhány embernek küldtem képet, és azt mondták szimpi vagyok, meg aranyos :D de semmi "durvábbat" nem hallottam még :(

2012. jan. 23. 16:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Ja, ha ronda... :)))))
2012. jan. 23. 18:44
 15/15 A kérdező kommentje:
:))))))
2012. jan. 23. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!