Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy van az, hogy ha egy lánnyal nagyon jó barátok voltatok akkor utána beszélgetni sem akartok vele?
én az első vagyok, amennyiben az az eset áll fenn amit a második írt le valóban nem jó barátnak se( szinte minden fiu életében volt 1-2 ilyen lány- nekem gimiben volt) azóta full megszakadt a kapcsolat pedig tényleg rengeteg mindent megbeszéltünk hülyültünk közvetlenül mint 1 nagyon jó barát, de lánybarát volt- nem bántam volna ha több lesz köztünk nem lett szépen elszakadt a kapcsolat az egyetem miatt....... nem olyan szoros mint fiu-fiu barátság, föleg ha tudod hogy nem téged akar, hisz csak azt képzeli amit évekig elötte, várni a fiu nem akar, meg azt sem akarja nézni hogy 1 szombat este épp az ö házibulijába hozod bélát aki a nyakadat csókolgatja
amit én leirtam az a bonyolultabbik eset
Beszéltem, csak én akartam többet. Barátságot sajnálom, hogy az is tönkrement, nem értem hogy nem érdeklem ennyire amikor előtte olyan jó volt...
Lehet akkor kellett volna megszakítani a kapcsolatot amikor ő is sajnálta volna... Talán jobban értékelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!