Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok úgy, hogy nem volt kedvetek beszélgetni a barátnőtökkel?
néha nincs kedvem fellépni a messengerre, mert tom, h benn van a bnőm s rám ír. Van amikor nincs mit beszéljünk, csak osszuk a semmit. Viszont van amikor hazajövök s az első, hogy fellépek a messre, hogy beszéljünk.
Ez vajon baj ha néha nincs kedvem a barátnőmre?
Eleg nagy baj! Szerintem unod es azert van ez az erzesed. Probaljatok feldobni a kapcsolatot. :)
32/N
Nekem a barátom az egyedüli ember, akivel mindig mindenről tudok beszélgetni. Csak aztán hosszú órákra ott ragadunk...
Ha nincs kedved hozzá és néha tehernek érzed akkor ez nem igaz szerelem, nem ő az igazi.
Én akkor viselkedek így ha már unom az illetőt és hamarosan szakítás lesz.
Egyébként nem baj lehet túlságosan rád akaszkodik és azt senki sem viseli jól ha nem hagynak neki teret. Néha menj el a haverjaiddal is szórakozni. Különben az msn eleve értelmetlen én már ahhoz se akarok felmenni akit kedvelek mert túl sok olyan ember van akit nem kedvelek :) egyesével letiltogatni mindenkit pedig hosszadalmas.
Szió..
Nincs ott semmi gond..
Egyszerűen olyankor nincs kedved a sablonos kérdésekhez, és persze a sablonos válaszadásokhoz sem..
Érthető...
Olyankor inkább csinálj valami mást, vagy feküdj le és aludj egyet.. Nekem mindig segít...
Mert azért valljuk be, akár hogy is szereti az ember a másikat, néha a kérdések azonossága idegessé tudja tenni... Én megértelek..
és hidd el, normális...
És ne aggodj ezen...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!