Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » HA el akartok menni szórakozóh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HA el akartok menni szórakozóhelyre mennyi pénzt szoktatok kérni a szüleitektől és hogy mondjátok nekik?

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 19:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%

"Fater, há' adjá' má' egy tizest me' megyek bulizni." Ha nemad akkor: Adjá baszod, me szájonverlek.

Aztán mindig ad.

2012. jan. 18. 19:16
 2/12 Macs1209 ***** válasza:
Elmegyek bulizni. Add vissza a bankkártyám Anya!!!
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
ha szórakozni akarok, akkor elmegyek dolgozni.
 4/12 anonim ***** válasza:
édesanyám adj nekem 20k huft mert mennék bulizni meg tankolni kell a kocsiba.
 5/12 anonim ***** válasza:

'este megyek bulizni, majd hajnalban jövök'

pénzt erre nem kérek, hó elején kapok zsebpénzt, azt osztom be

2012. jan. 18. 19:17
 6/12 anonim ***** válasza:
én nem kértem sose, tanulmányi átlagtól függöen kaptam zsebpénzt, és ha bulizni akartam menni akkor abból sporoltam össze
2012. jan. 18. 19:19
 7/12 anonim ***** válasza:

hát ez nagyon helyfüggő.

ha házibuli akk csak annyit h tudjak venni 1 üveg piát (max 1500 Ftot). de ha szórakozóhelyre (ami azért ritkábban van), akk 5ezer. de előtte még szoktam ahhoz "gyűjteni" 1-2 ezret. (persze nálunk nincs semmiféle zsebpénz).

és hát h? mondom h szeretnék elmenni pl. szombaton a mit tom én hova, és tudnak e adni valamennyi pénzt. (persze én ezt tudom h mikor adnak és mikor nem...)

2012. jan. 18. 19:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem nincs zsebpénz,ha elmegyek akkor kapok 1500ft-ot.Vagy egy ezrest.
2012. jan. 18. 19:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Sose kértem. Ha van pénzem elmegyek bulizni, ha nincs akkor nem megyek. Bulizásra nem lenne képem pénzt kérni. Olyan gyakran meg nem járok hogy kéne is évente ha 5x megyek sokat mondok :D
2012. jan. 18. 19:24
 10/12 A kérdező kommentje:
És ha nálunk nem szokás a zsebpénz?
2012. jan. 18. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!