Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti szoktatok bámulni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szoktatok bámulni olyan pasit akitől nem akartok semmit?

Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 15:52
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
és csak akkor amikor nem néz titeket...
2012. jan. 23. 15:53
 2/15 anonim ***** válasza:

igen

22/L

2012. jan. 23. 15:55
 3/15 A kérdező kommentje:
és annak mi értelme?
2012. jan. 23. 15:56
 4/15 anonim ***** válasza:
igen, ha valami furcsa van rajta vagy csak érdekesen néz ki vagy ha elbambulok
2012. jan. 23. 15:57
 5/15 anonim ***** válasza:
Én is szoktam. Több oka is lehet: emlékeztet/hasonlít valakire, megnézek rajta valami "érdekes" dolgot (pl. a frizuráját, a ruháját, ilyesmit) vagy csak egyszerűen elbambulok.
2012. jan. 23. 15:59
 6/15 anonim ***** válasza:
Mivel mi is emberi lények vagyunk és vonzódunk a férfi nemhez, így csak felfigyelünk, ha meglátunk egy jó pasit. Na persze minden hátsószándék nélkül, de azért megnézzük jó alapossan. Nem csaljuk még meg ezzel párunkat. Azért vakságot nem esküszik senki..:D Miért a pasik is megnézik a csajokat, akkor nekünk is szabad a pasikat. :) 26/l
2012. jan. 23. 15:59
 7/15 anonim ***** válasza:

1. Nincs megtiltva a nézés, így élek Isten adta jogommal!

2. Elgondolkodok és ő van a szemem kereszttűzében.

3. Valami tetszik benne.

22/L

2012. jan. 23. 16:00
 8/15 anonim ***** válasza:
50%
nem szoktam, aki nem tetszik, nem bámulom 17/N
2012. jan. 23. 16:01
 9/15 anonim ***** válasza:
Én is meg szoktam. Elég gyakran. Pont azért, mert van valami érdekes az arcberendezésén vagy emlékeztet valakire: És szeretem csak úgy szimplán nézni az arckifejezéseket az embereken akár lány/fiú/idős/fiatal, mindegy. :)
2012. jan. 23. 16:01
 10/15 A kérdező kommentje:

másképp kérdezem: szoktatok olyan pasit nézni, aki ronda? :D majd ha rátok néz, miért kapjátok el a fejeteket?

szóval az van hogy engem megnéznek általában mindenhol páran, de nem értem mit. majd ha ránézek a másikra elkapja a feját :D

2012. jan. 23. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!