Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mivel lehet kompenzálni a szégyelőséget, zavarodottságot?
Figyelt kérdés
Mondjuk van egy helyes ,sportos alkatú srác ,aki igényés és sokat ad magára ,csak nem valami beszédes és félénk azokkal a lányokkal akik tetszenek neki?2012. jan. 20. 16:46
1/3 anonim válasza:
legyél kedves. hidd el, a normális csajok a kedves srácokat nem koptatják le. ha bnunkón nyomulsz, akkor legfeljebb két pofonra vagy egy lelkifröccsre számíthatsz. ha kedves vagy, nem annyira tűnik fel a félénkség, és akár még segítünk is, főleg hogyha nekünk is bejössz.
2/3 anonim válasza:
Az nem zavarja a lányokat, ha szégyenlős vagy, a lényeg h jól nézz ki.
3/3 anonim válasza:
Semmivel, szerintem.
Hiába nézel ki jól, ha nem tud rád a lány férfiként tekinteni. A félénkség még alsó tagozatban cuki, de egy adott kor után muszáj ezen túllépni, különben sose lesz sikered.
Én is nagyon félénk, zárkózott lány voltam, és soha nem vettek észre. Amint egy kicsit összeszedtem magam (több mosoly, nyíltabb hozzáállás az emberekhez), javult a helyzet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!