Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen pasi? Nem nagyok az elvárásaim
tudom,hogy arra van szükségetek..
csak egy utolsó próba volt :D
Én kedves vagyok, barátnőm szerint vicces is, és hamarabb herélném ki magam, semmitmint megcsaljam, de azért megnézek nőket utcán/neten egyéb helyeken, és flörtölni nem szoktam, de van kolléganő, akivel nagyon jókat el lehet néha beszélgetni.
De ettől nem érzem magam rossz embernek, és éppen ugyanúgy szeretem, de a kapcsolat nem arról szól, hogy hülye zombi módjára kizárjuk a világot. Attól még lehet más lánnyal/férfival szóba állni, vagy egy egészséges szintig flörtölni (ha az alatt azt érted, hogy esetleg kicsit még el is humorizáltok, bensőségesebb témában, a határvonalat meg sem közelítve).
Amúgy, ha ilyen pasit akarsz, valószínűleg húsz perc után belehülyülnél az unalomba. Engem pl zavarna, ha a barátném számára az egész világ ki lenne rekesztve, és csak és kizárólag én lennék benne.
Persze lehet, hogy csak félreértettem, amit írtál :)
Igen, csak mivel nem járok diszkóba, nem vagyok menő meg ilyenek ezért nem vesztek észre (pontosabban nincs hol észrevegyetek). És persze az is megnehezíti a dolgot, hogy eléggé külsőséges vagyok, de ez nem jelenti, hogy a túlkomponált kinézetű pi csák kellenének.
A lényeg, hogy létezik ilyen pasi, nem is kevés.
Ezek nem is nagy elvárások. Én simán beleillek a leírásba, de sajnos manapság az ilyen pasikat nem igazán keresik a nők.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!