Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit szóltok egy ilyen alkatú fiúhoz?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem ez az első, de érdekelne ettől függetlenül.
Tehát: 182cm, 70kg
A számok alapján soványabbnak tűnhet, mint amilyen, pedig inkább véknyabb csontozatú. Aránylag sportos testalkatú.
2009. máj. 26. 18:39
1/9 anonim válasza:
Nem a testalkat a lényeg, hanem a személyiség. Párom pl. 170 cm és 76 kg, de szerelmes vagyok belé..pedig van pici pocija is de azt is szeretem benne :)
3/9 anonim válasza:
szerintem attol h vékony abba semi rosz nincsen :p:)söt nem is rossz attol függ h a pasit zavarja-e az h vékony?
4/9 anonim válasza:
Az én párom 180/65 de mégis erőteljes és robosztus alapban a testalkata, rá pedig még izmos iz. Szóval ez tényleg nem ilyen egyzerű.
5/9 anonim válasza:
Mivel egyéni véleményt kérdeztél, így...
Nekem nem jönnél be. A magasságod miatt. Bár tudom ezen nem lehet változtatni (:
De tényleg, a belső 100x fontosabb.
6/9 anonim válasza:
Nekem sem jön be!Ehhez a magassághoz kellene legalább 90 kg! Nem szeretem a véznákat!
7/9 anonim válasza:
Nekem meg kifejezetten az ilyenek jönnek be. :) Kinek a pap, kinek a papné esete.
8/9 anonim válasza:
amennyit írtál, abból nekem tetszene
9/9 anonim válasza:
Aszténiás testalkat, de az ektomorf is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!