Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk mit szóltok? (a lányok véleményét sem utasítom vissza)
nincs:$
és köszönöm
az utolsótól meg megkérdezném hogy mi baja az ilyen típusu csajokkal
Én külsőre inkább egy deszkás-cicababa-keverék vagyok. Azaz, ha valaki meglát az utcán, annak ez jön le. Szinte tucatgyártmány: sportcipő, cső/répanaci, bőrdzseki, fekete haj, smink (néha sok, néha kevés, hangulatfüggő). Mások szerint egyedül a ritka szép arcommal tűnök ki a tömeggyártmányok közül.
Viszont ha valaki megismer jobban, rájön, hogy pl. odavagyok a musical-ekért, operákért, szeretek zongorázni, rajzolni, festeni, mániákusan imádom az állatokat, szeretek fiús video játékokkal játszani (pl. CoD), stb. Emellett még egyetemre is járok.
Nem tudom, hogy ez mennyire különleges, mennyire "művészlélek", de édesanyámon kívül nem találkoztam még ilyen lánnyal/nővel. Pasival sem...
És nem egoizmusból mondom, de odavannak értem a pasik. Ha első ránézésre nem is nagyon tűnök fel nekik, az első 2 mondat után valamiért szinte az összes azt mondta eddig, hogy "más vagy, mint a többi...". Lehet csak udvaroltak, lehet igazuk volt, én nem szeretnék ebben állást foglalni, de nekem az jött le, hogy a pasik szeretik az ilyen lányokat.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!