Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 hónap után fingottam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hónap után fingottam a pasim előtt először. Nálatok hogy volt?

Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 21:28
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Huh megnyugodtam h vannak még értelmes emberek itt is :D
2012. jan. 15. 22:04
 22/30 tevetke ***** válasza:
100%
Szerintem itt sokan félreértenek dolgokat... Nem arról van szó, hogy bejelented "Figyelem a 3as vágányon recsegős szaftos fing érkezik" és az orra alá tolsz egy bűzbombát, hanem arról, hogy egy idő után a párok teljesen természetesen viselkednek egymás előtt. Ugyebár eljön az az idő, amikor nem már nem csak talpig puccba vágva mutatkoznak egymás előtt, ugyanígy eljön az az idő is, hogy az ilyen természetes dolgokon is felül tudnak emelkedni...
2012. jan. 15. 22:51
 23/30 anonim ***** válasza:
Hát mi már poénkodunk is vele. Ez olyan hulyeség h jaj nem figok elotte. Mit szégyeltek? Saját magatokat ezek szerint
2012. jan. 15. 22:53
 24/30 anonim ***** válasza:
0%
Abban a szent minutában szakítanék a csajommal, ahogy szemtanúja lennék egy tőle származó fingásnak/hugyozásnak/szarásnak.
2012. jan. 15. 23:59
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Na ezaz. Ha szereted ezel egyutt szereted. Ez egy természetes dolog. Olyan mintha azért nem szeretnéd mert levegot vesz.
2012. jan. 16. 00:01
 26/30 tevetke ***** válasza:
100%
Kedves 23.59! Ezt Te sem gondolhatod komolyan?!?! Ha régóta vagytok együtt a barátnőddel, biztos lehetsz benne, hogy pukizott már a jelenlétedben, csak legfeljebb nem lehetett se hallani se érezni!! Most őszintén, te még sosem fingottál a csajod előtt?! Vagy csak a lányoknak "nem szabad"?!
2012. jan. 16. 00:12
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
Pontosan, a lányoknak nem szabad, és amúgy én sem szoktam. Haverokkal koliban rohadt jó poén, de a csajoddal nem, soha, semennyi idő után.
2012. jan. 16. 00:48
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
H nekem mekkora paraszt minden házas rokonom. Képzeld nincs koztuk olyan aki ne fingana a párja elott. Még apámék is. Hát nem undorító (IRÓNIA)
2012. jan. 16. 00:50
 29/30 anonim ***** válasza:
0%
De igen, undorító (nem irónia).
2012. jan. 16. 01:01
 30/30 anonim ***** válasza:
Én sem tartom vissza,ha kell!Ez egy természetes dolog mint a böfögés.De ha ez a partnert zavarja akkor diszkréten kell csinálni,elvonulni a wc-be vagy ki menni a szobából!
2012. jan. 16. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!