Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 hónap után fingottam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hónap után fingottam a pasim előtt először. Nálatok hogy volt?

Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 21:28
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Egy bolcs ember mondta egyszer:

Akkor komoly egy kapcsolat ha már mertek egymás elott fingani

24/7 a barátommal vagyok sokszor.

Ha mindíg visszatartanám már rég osszejott volna egy bélgorcs, amit bizony mutenek

2012. jan. 15. 21:38
 12/30 anonim ***** válasza:
66%
Pasim úgy két év után kezdett el előttem fingani. Annyira komollyá vált a kapcsolatunk, hogy rá egy hétre meg is csalt. A bölcsek hülyék. :D
2012. jan. 15. 21:40
 13/30 anonim ***** válasza:

Én és a pasim kb 2 hónaposak voltunk mikor már fingottunk egymás elott. 2 éve egyutt vagyunk. Boldogok vagyunk. Az eljegyzést tervezzuk és sose csalt meg

A bolcsek nem is olyan hulyék

Am ez arrol szól h ha igazán szeretitek egymást akkor ebbol nem csináltok problémát

2012. jan. 15. 21:43
 14/30 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy elfogadtad a véleményemet a bunkóságról. Nem gondoltam, hogy lány is lehet ilyen.

Régen volt egy TV műsor, Tudni illik, hogy mi illik!

Ha durrantassz, akkor nem feltétlen kell felhívni a figyelmét rá, hanem menj a mosdóba és intézd el a dolgodat.

Ha hangos volt, akkor kérj elnézést, és futás a WC.

Ha szex közben történik a dolog, akkor nemérdekes, mert lehet, hogy Ő préselte ki belőled. Ha meg előröl jön, akkor meg még izgi is lehet a srácnak.

Hát ezt jól kiértékeltem.

2012. jan. 15. 21:45
 15/30 anonim ***** válasza:
Atya úr isten. És tényleg vannak emberek akik egy ilyen természetes dolgot nem bírnak felválalni a párjuk elott. Azért az kicsit más mintha egy idegen ember elott finganál.
2012. jan. 15. 21:46
 16/30 anonim ***** válasza:
Hát szerintem azért kicsit furi, hogy ott mindenki fingik a másik orra alá... szerintem azért nem kulturált, szal, ha nem muszáj, akkor én inkább nem csinálnám xD
2012. jan. 15. 21:49
 17/30 anonim ***** válasza:
a családod elott sem fingasz. Mindíg szaladgálsz meg bújkálsz? Mekkora hulyék vagytok
2012. jan. 15. 21:51
 18/30 A kérdező kommentje:
21:45-ös, szarkazmusról még nem hallottál? :D. Mi mondjuk jót nevettünk rajta amikor megtörtént, de engem az érdekelt, hogy másiknol hogy volt az első eset amikor egymás előtt fingottak. Szerintem nincs ebben semmi rossz, természetes dolog, ennyi.
2012. jan. 15. 21:56
 19/30 anonim ***** válasza:
Hát nállunk eloszor szégyenloskodott a barátom de mondtam h nyugodtan aztán én is engedélyt kaptam. Persze az elson mi is jót nevettunk de egybol kozoltuk h nem zavarja egyikunket sem
2012. jan. 15. 22:01
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

"Régen volt egy TV műsor, Tudni illik, hogy mi illik!

Ha durrantassz, akkor nem feltétlen kell felhívni a figyelmét rá, hanem menj a mosdóba és intézd el a dolgodat.

Ha hangos volt, akkor kérj elnézést, és futás a WC.

Ha szex közben történik a dolog, akkor nemérdekes, mert lehet, hogy Ő préselte ki belőled. Ha meg előröl jön, akkor meg még izgi is lehet a srácnak.

Hát ezt jól kiértékeltem."

Röviden és tömören f@szság. Orvostanhallgató vagyok, és meglehetősen tisztában vagyok a testem működésével. Nem fogok azért szégyenkezni, mert élek. Az ilyen műsorokról pedig meg van a véleményem, biztos jó sokszor szerepelt bennük az elvtárs szó. Egy elavult prűd világ elavult terméke.

"Ha hangos volt, akkor kérj elnézést, és futás a WC."

Kedves válaszoló már értem a problémádat, de fel kell, hogy világosítsalak, normális ember egy hangos pukitól nem kakál be, hogy utána wc-re kelljen rohangálnia.

2012. jan. 15. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!