Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasim 4 hónapra megy hajóra dolgozni, és nem tud majd hazajönni az a 4 hónap alatt egyszer sem. Hogy éljük ezt túl? :S
Keress hobbit helyette, ami elvonja a figyelmed.
Pótold az ő szeretetét mással, például háziállattól kapott szeretet, vagy családoddal töltesz időt, barátnőidtől; barátaidtól kapott szeretettel.
Más megoldást aztán nem tudok.
Sokan élik túl. Nem kell mindennap állandóan együtt lenni. Mit csinálnál,ha pl. ennyi időt a kórházban töltene?
Miért nem elég,ha emailben tudtok beszélgetni?
az én barátom 3 hónapos részképzésre ment ázsiába. már félidőnél vagyunk szerencsére :D eddig jól bírjuk :) emailen tartjuk a kapcsolatot, általában napi 6-7 levél megy, de van hogy csak 1-2re van ideje, de olyan is van, hogy 15-20ra is. igazából azon kívül hogy hiányzik, az zavar, hogy a november-december a kedvenc és a legszebb hónap, akkor van a szülinapom is meg minden és ahelyett hogy ki tudnám élvezni, folyton arra gondolok hogy legyen már karácsony után amikor Ő haza jön.
de ahogy telik az idő egyre jobb érzés és egyre jobban látom a végét, és aaaa el sem tudom így előre képzelni milyen eufórikus érzés lesz amikor végre először megölelhetem, megcsókolhatom 3 hónap után :))
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!