Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 hónap után fingottam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hónap után fingottam a pasim előtt először. Nálatok hogy volt?

Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 21:28
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
0%
Ha te nem pasi vagy akkor vannak nőnemű bunkók is!
2012. jan. 15. 21:30
 2/30 anonim ***** válasza:
még 3 hónap és az orra alá fogsz fingani.
2012. jan. 15. 21:31
 3/30 anonim ***** válasza:
Nekem ehhez 3 év is kevés volt.
2012. jan. 15. 21:33
 4/30 anonim ***** válasza:

ma 21:31

ezt tanúsíthatom...

2012. jan. 15. 21:33
 5/30 A kérdező kommentje:
Nem értitek (első 2). Szerintem ezen mindenki átesik előbb-utóbb! Nem direkt csináltam. Ja, és igen, nő vagyok. Vagy nőnemű bunkó, ahogy tetszik.
2012. jan. 15. 21:34
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

2 hónap után már simán fingottunk egymás elott. És ez nem bunkóság. Most egész életedben nem fogsz fingani mert o ott van meletted. Ebbol komoly baj is lehet. Bélgorcs pl

Ez egy normális érett emberek kozti kapcsolatba simán belefér

7/30 anonim ***** válasza:
100%
Én még "direkt" soha nem pukiztam előtte. Álmomban szoktam állítása szerint, de nem zavarja. Én tudom diszkréten intézni a dolgot.
 8/30 anonim ***** válasza:
79%
Kedves első, attól, hogy valami barom pár száz éve kitalálta, hogy a szellentés fúúú milyen undi, attól én még úgy gondolom, hogy az egészséges bélműködés egy teljesen normális dolog, és semmi bunkóság és szégyelni való nincsen benne. Ugyanúgy, ahogy a böfögésben sincs. Persze vannak körülmények, például étterem, ahol az ember a társadalom elvárásainak megfelelően viselkedik, de a saját barátnőm előtt nem fogom feszélyezni magamat.
2012. jan. 15. 21:35
 9/30 anonim ***** válasza:
Mi tavasszal leszünk egy évesek, de még sose 'fingottunk' egymás előtt.. :D
2012. jan. 15. 21:36
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
éretlenek vagytok. Csak ezzel tudom magyarázni h egy ilyen természetes dolog miatt bunkóztok le mást
2012. jan. 15. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!