Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Trollkodó, ronda, önbizalomhiá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Trollkodó, ronda, önbizalomhiányos pasik kíméljetek a válaszoktól! Csajok! Hogy szoktatok megkörnyékezni egy jó pasit, mivel szólítjátok meg?

Figyelt kérdés
2012. jan. 12. 15:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem tartom magam jó pasinak, nem tudom milyen az mert míg egy nőnél tudom mit jelent a "jónő" (cici fenék stb) egy férfit nem tudom mi tesz jó pasivá. Amennyit mondhatok, hogy nők sokszor kezdeményeznek nálam. Ugyebár két eset lehetséges vagy tetszik vagy nem. Ha nem tetszik akkor egész egyszerűen nem veszem fel a beszélgetés fonalát. Fontos, hogy egy nő ha kezdeményez is ösztönösen próbálja úgy alakítani a beszélgetést, hogy a férfi vegye át a vezetést (hozza a témákat bla bla tehát udvaroljon). Ha passzív vagy és csak válaszolgatsz (ha nagyon randa akkor tudatosan, szigorúan tőmondatokban, mert sajna ragadósak az olyan csajok) ekkor általában probléma nélkül lekopik egy idő után.

Ha jó csaj, akkor belemegyek a játékba, mosolygok sokat úgy csinálok mintha én kezdeményeztem volna stb (erre van szükségük) viszont rühellem a leereszkedő stílust, és ha ennek hatására felvesz egy olyan hozzáállást, hogy ő tulajdonképpen "szívességet tesz" nekem azzal hogy hajlandó velem beszélni. Egy bizonyos szint után lekoptatom mert irritál.

Nem szeretem a szakítás utáni hisztit meg balhét, ezért alapvetően hosszú távra keresgélek. Viszont ennek megfelelően legyen mindene a helyén (cicik, popsi) a szexuális élet egészséges és emberileg normális legyen. Ezeket hamar kikell deríteni úgyhogy a szexxel nem várom meg azt az időt amikor már ragaszkodik meg rámmászik. Azt tegye akkor hogyha lecsekkoltam az adottságait és zöld utat adok.

Röviden ennyi, remélem segítettem mire kell figyelni ha pasizni akarsz, pontosabban ha jó pasit (vagy aki népszerű a csajoknál) akarsz felszedni.

2012. jún. 6. 16:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Tánctéren főleg úgy szoktak kezdeményezni, hogy sokat vannak körülötted, rád mosolyognak, "véletlenül" odatáncolnak eléd, neked háttal és néha hátrasandítanak, hogy észrevetted-e őket. Ezek jutottak most így hirtelen eszembe.
2012. jún. 6. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!