Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Trollkodó, ronda, önbizalomhiányos pasik kíméljetek a válaszoktól! Csajok! Hogy szoktatok megkörnyékezni egy jó pasit, mivel szólítjátok meg?
Én sehogy! Én ezzel úgy vagyok, hogy a pasinak kell kezdeményezni! De arra mondjuk manapság várhatok....
Amúgy pedig szemezz vele, keresd a tekintetét, vagy ülj le hozzá közel/mellé. Egy idő után csak fel fog tűnni neki... :) 16L
De az első lépést a nőnek kell megtenni.. Még pedig azzal h ad 1 jelet a férfinak.Azután már csak a férfin múlik h mit kezd azzal a jellel.(Megszólítja,vagy nem.)
23/F
"A nő azért nő,mert a férfi dolga a kezdeményezés"
érvelésből karó
Én szemezni szoktam. Aztán ha már elkezdtünk beszélgetni, akkor szerencsétlenkedem valamivel, hogy segítsen, ezzel általában kialakul a testi kontaktus, onnan meg nyert ügy.
24/N
Menj oda, mosolyogj ra es beszelgessetek.
Legyel kedves. Aztan ha ugy erzed mint barat bevagodtal(mert ö is mosolyogva kedvesen fogad.) Akkor kezdj finoman flörtölni vele. Mondj neki ket ertelmu dolgokat.
Igy ha tetszel neki talan lep. Ha nem tetszel neki meg mindig mondhatod hogy csak vicceltel.
22L
:) A férfi dolga a kezdeményezés. Ja, miután megjött a jóváhagyó jel a csajoktól - csak a sok emancipunci ilyet már nem küld, de várja a kezdeményezést...
olyan a helyzet, mint a villámnál. A villám is úgy tűnik, hogy a felhőből/égből indul, de annak is van egy vezető sugara, ami a földből "megy fel" majd jön villámmal együtt vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!