Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen önbizalomhiányos?
Figyelt kérdés
Én mindig kövérnek gondolom magam 158 cm 53-4 kg vagyok.Semmi önbizalmam nincs(semennyi).Mindig mondom másoknak,hogy kövér vagyok,de mindenki azt mondja,hogy nem...De én azt gondolom,hogy azért mert nem akarnak megbántani.Már sokan akartak velem járni,dde nemet monddtam,mert úgy éreztem,hogy...(nem tettszettek)Sokan mondják,hogy szép vagyok ...de azt sem hiszem el..:(Mert nincs 1 csöpp önbizalmam sem :(2012. jan. 6. 20:15
1/12 anonim válasza:
Hát az sz@r ügy! Sok sikert a megoldáshoz!
2/12 anonim válasza:
A számok alapján tényleg nem vagy kövér. Sztem az ideális alkat az, ha 100-zal kevesebb kg vagy, mint ahány cm :)
3/12 anonim válasza:
én meg 168 cm 55 kg. Hát, ha 68 kg lennék, felakasztanám magamat.
4/12 anonim válasza:
Hát, kép nélkül nehéz dönteni, de könyörgöm, 54 kg-val hol érzed magad kövérnek???
7/12 A kérdező kommentje:
köszi 20:16
2012. jan. 6. 20:31
8/12 A kérdező kommentje:
16
2012. jan. 6. 20:32
9/12 anonim válasza:
Testtömegindex: 21.6
Percentilis: 50-75 között
A testsúlya ideális. Lehetőség szerint sportoljon, igyekezzen változatosan étkezni. Ne feledje, hogy a normál súlyú emberek csoportjába tartozók várható élettartama a leghosszabb, ezért igyekezzen megőrizni ideális testsúlyát, mellyel remélhetőleg számos keringési és mozgásszervi betegséget kerülhet el gyermeke felnőtt korában is.
10/12 A kérdező kommentje:
20:36 ha 158 cm 65 kg-ot írsz be akkor is ezt adja ki :S
2012. jan. 6. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!