Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenről lekéstem?
Figyelt kérdés
Pár nap múlva 18 leszek és szűz vagyok sőt életemben nem csókolóztam. Nem nézek ki túl jól, de annyira taszító se vagyok. Nálam sokkal rondább lány ismerőseimnek is nem egy kapcsolatuk volt már. Szórakozóhelyekre nem járok, de azért van társaságom. Komolyabban nem próbálkozott senki, csak pár nevetséges ajánlatot kaptam (ha nem akarok szüzen meghalni, szóljak).
Kicsit el vagyok keseredve...
2012. jan. 10. 01:01
11/13 anonim válasza:
küldesz 1 képet magadról privátba?
12/13 anonim válasza:
Egyaltalan nem, de ne vedd be a kulvilag agymosasat, hogy csak egy fele elet a jo. En pl ezert nem nezek tobb Igy jartam anyatokkal. Annira nyomja azt az eletstilust es a tobbit kicikizi, ha viccesen is.
Azert erzed magad szarul mert masok ertekrendje alapjan elsz ami szerint luzer vagy
13/13 anonim válasza:
Akkor leszel lekésve mindenről, ha azt veszed észre hogy 20 évesen már egy olyan párkapcsolatban vagy, amiből nem tudsz menekülni. Vagy túlságosan szereted, vagy túl sok pénze van hogy otthagyd és elég kecsegtető a jövő számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!