Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Erről lekéstem? Nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről lekéstem? Nem tudom elfelejteni :s

Figyelt kérdés

Van 1 srác aki nagyon tetszik. Sokat néztük egymást (szemeztünk),de még nem nagyon beszéltünk. Most,h volt 10 nap szünet olyan mintha nem is ő lenne. Nagyon szomorú volt és nem is nagyon nézett...

Csak azért mert szar kedve volt, v mert már le se szar?

2010. jan. 4. 20:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ha biztos történt vmi olyan dolog--->szomorú volt... családi baleset/iesmi... akkor én sem vagyok flörtölős kedvemben
2010. jan. 4. 20:27
 2/12 A kérdező kommentje:
de a tesója ugyan olyan volt..
2010. jan. 4. 20:28
 3/12 anonim válasza:

valami fájdalom miatt is lehetett...

én sokszor az életem kilátástalansága miatt vagyok szomorú

2010. jan. 4. 20:30
 4/12 A kérdező kommentje:
őt is állítolag sokszor bántják meg miden,de akk 10 nap alatt nem tud elfelejteni??
2010. jan. 4. 20:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Én speciel azért vagyok mostanában szomorú, mert nem lehetek azzal akivel akarok, és ez nagyon betesz ...
2010. jan. 4. 20:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát ha a tesója is olyan volt, akkor biztos valami családi probléma, ne adja isten, hogy tényleg valami haláleset, de lehet, hogy a szüleik veszekedtek, vagy a válást fontolgatják.
2010. jan. 4. 20:50
 7/12 A kérdező kommentje:
A tesója nem volt szomorú. Am mostanában elég jóba vagyok 1 fiú osztálytársával,akiről most derült ki,hogy nagyon utálják egymást,de a kiszemelt fiú pedig az én egyik osztálytársnőmmel ismerkedik...
2010. jan. 6. 17:13
 8/12 anonim ***** válasza:

Hát ha ényleg tetszik neked, szemeztetek .. és úgy gondolod h tetszel neki , akkor szerintem ne habozz :P

Próbálj meg több időt a közelébe lenni , és egyértelmű jelet adni arra, hogy szereted.

És ha tényleg tetszel neki, bíztos h nem fog visszautasítani ;)

2010. jan. 6. 17:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Nálam is pont ez van. Azelőtt köszönt is most meg rám se néz...én is teljesen tanácstalan vagyok=(
2010. jan. 6. 18:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem van 1 csaj akivel nézzük egymás és próbálom leplezni hogy nézem ? Kor ? Sulinak a helye? (város)
2010. jan. 6. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!