Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenről lekéstem?

Figyelt kérdés

Pár nap múlva 18 leszek és szűz vagyok sőt életemben nem csókolóztam. Nem nézek ki túl jól, de annyira taszító se vagyok. Nálam sokkal rondább lány ismerőseimnek is nem egy kapcsolatuk volt már. Szórakozóhelyekre nem járok, de azért van társaságom. Komolyabban nem próbálkozott senki, csak pár nevetséges ajánlatot kaptam (ha nem akarok szüzen meghalni, szóljak).

Kicsit el vagyok keseredve...

2012. jan. 10. 01:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. jan. 10. 01:03
 2/13 anonim ***** válasza:
Dehogy... :) Soha ne add fel :) Megértem, hogy nehéz, de csak várj... A nagy szerelem ott fog megtalálni és akkor amikor a legkevésbé számítasz rá :) Tapasztalat ;)
2012. jan. 10. 01:06
 3/13 anonim ***** válasza:
küldj egy képet privátban és írok véleményt, ami a külsőt illeti, akár azt is privátban. kepfeltoltes.hu-ra tudsz feltenni, így nem tudunk túl sokat mondani... 25/f
2012. jan. 10. 01:07
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem keress fel egy jóképű hímprostit.
2012. jan. 10. 01:08
 5/13 anonim ***** válasza:

Az égvilágon semmiről nem késtél le.

De ha zavar a helyzet, legyél kicsit nyitottabb az emberek fele. Szórakozóhely jó tud lenne az alapokhoz. Annyit engedsz meg bárkinek amennyit Te akarsz, arra azért vigyázz hogy ne ess át egyik végletből a másikba.

2012. jan. 10. 01:12
 6/13 anonim ***** válasza:

Nekem sincs már hosszú ideje senkim, akik voltak bnőim, azok úgy szedtek fel :D Vhogy nem gondolom alkalmasnak magam arra, hogy megszólítsak egy csajt, vagy nem tudom...

Merre laksz? Ha gondolod írhatsz privit

2012. jan. 10. 01:12
 7/13 anonim ***** válasza:
hol laksz?
2012. jan. 10. 01:16
 8/13 anonim ***** válasza:

18 évesen? Még most kezdődik az életed. Rengeteg fiút és lányt ismerek akik 25-27 éves koruk közt vesztették el a szüzességüket. Ezt általában ugyan nem verik nagydobra, de velem mindenki megbeszél mindent ezért tudom. Sokan vannak. Nem bánják hogy így történt, semmiről nem maradtak le.

De ezt nem értem: mi az hogy nem nézel ki túl jól? Erre annyi módszer van. Túlsúly? Le kell fogyni. Unalmas átlagos külső? Új nőies, szexi ruhákkal sokat lehet dobni rajta. Divatos frizura, szép smink és a legrondább nő is megszépül. Én még nem láttam ronda nőt akin ne lehetne segíteni. Olyan nincs. Merjél változni ha nem vagy magaddal elégedett. Utána lesz önbizalmad is és az vonzza az embereket.

Ismerkedéshez meg el kell járni szórakozni. Nem kell hogy diszkóba menj, de biztos akad hely ami tetszene. Beülős vagy bármi egyéb.

2012. jan. 10. 01:30
 9/13 anonim ***** válasza:

Én dettó ugyanígy vagyok mint te. Csak én 2 évvel idősebb vagyok nálad. Eddig egyszer randiztam, az is így utólag inkább volt egy haveri tali, mint randi. Se kézfogás se csók, semmi nem történt csak dumáltunk egy nagyot.

De ettől még nem érzem úgy, hogy lekéstem volna bármiről és hidd el te sem késtél el még semmivel, Csak légy nyitott. A szerelem bárhol rád találhat.

20/L

2012. jan. 10. 01:36
 10/13 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy ronda vagyok. Vékony vagyok, csinos és ápolt, de nem nagy szám. Kicsi a mellem, átlagos az arcom. Azért nem leszek magamutogató, rámenős ribi, hogy végre észrevegyen valaki.

Egyébként köszönöm az értelmes válaszokat :)

2012. jan. 10. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.