Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is szenved hasonlóképp? Fiúk, lányok vannak többen? 22/F
Figyelt kérdés
EGyre nagyobb szeretethiányom van és nem tudom hogyan szüntethetném meg. Napról napra beleőrülök a vágyba, annyira tudnék szeretni, de valamiért nem találok olyan lányt, aki viszont érezne többet irántam.2012. jan. 4. 18:06
11/11 anonim válasza:
én se találok senkit akit lehetne szeretni...minden nap mást se hallok csak ki kivel van meg...én meg semmi. arról nem is beszélve, hogy megállás nélkül arról kérdezgetnek miért nincs senkid, vagy azt hogy ők ugyan el nem hiszik hogy egyedül vagyok, mert az lehetetlen az ő szemükben...
már az itthonról eljárást is abba hagytam, mert úgy se találolkozok senkivel. hidd el a hiányon, meg a vágyon kívül lesz még rosszabb is, a mostani szinted után jön az hogy magadba zuhansz, meg nulla önbizalom, ja és egy nagy rakás szarnak érzed magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!