Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is szenved hasonlóképp? Fiúk, lányok vannak többen? 22/F
Én is ugyan így vagyok ezzel:((
16/L
20F same here
Ne maszturbálj mert az kiszívja az energiád és depressziót okoz. PLusz kevésbé vagy magabiztos a nőkkel.
Egy kiskutya is szeretetre melto!
Szerencsere nincs ilyen problemam. Viszonylag hosszu kapcsolataim voltak (4-5 ev) es a közte levö idö nem volt több egy-ket honapnal. Most is boldog parkapcsolatban elek, de jelenlegi eletvitelem sajnos nem engedi meg, hogy legyen kiskutyam...
Ettöl függetlenül el tudom kepzelni, hogy rossz neked, meg sajnallak, stb
27F
ma 18:09
azt nehéz lesz, napi 4-5 simán meg van
nekem is néha napi 4 lesz belőle:D
Ha nem csinálnám megzakkanék, így legalább nem álmodozom annyit napközbe xd
Szedj le egy halom pszichológiai könyvet (Brian Tracy phoenix szemináriummal kezdj) És utána jöhetnek a PUA könyvek, és végül a GYAKORLAT. persze gyúrjál is, szerezz sok ismeretet, meg 23 évesen már megengedem neked a prostit is.
F18
nem vagy egyedül
én is kb így vok csak körülöttem mivel h tavasz van ezért mindenki szerelmes s mindenki összejön mindenkivel ezért is szar
Néhol szeretethiányom van, néhol meg vígan elvagyok.
Volt egy hosszú kapcsolatom, ami csúnya véget ért. Rá kellett jönnöm, hogy a kapcsolatban is szeretethiányom volt, talán még jobban, mint most.
Szóval ne hogy azt hidd, hogy ez feltétlenül segít. Sajnos ilyen állapotban az ember sokszor képes valami szarba is beleugrani. Nem szabad. Szóval én azt mondom, hogy légy türelmes, és ne add fel. :)
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!