Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Van, aki hasonlóképp szenved, mint én?
Fiú vagyok amúgy. Most már úgy érzem, hogy nem bírom tovább, nincs kit szeretnem és nincs, aki viszont szeretne. Nem jó egyedül de sajnos eddig akárki tetszett meg, valahogy viszont sosem érzett úgy irántam vagy nem alakult ki köztünk olyan kapcsolat. Én inkább a vékony, alacsonyabb lányokra bukom, tudom elég jó ízlésem van nők terén külsőre, mert ezt látja ugye először mindenki meg, de én nem akarom alábbadni, biztos van olyan lány, aki rám vár, különben miért érdemes élni?
Olyan jó érezni, ha van kit érinteni, ölelni, puszilni, csókolni, nagyon hiányzik ez az érzés. Olyan kedvetlen vagyok így egyedül, mintha egy részem hiányozna és mostanság egyre erősebben kínoz a vágy egy társra, egy lányra.
Kort és nemet is írjatok, köszi!
Első ha te is egyedül lennél már jó pár éve és azóta is folyton Őt keresed, akkor is ezt gondolnád vajon?!
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:35
Jó neked.
Én barátnőt szeretnék, amint látom nap, mint nap mennyire szeretik egymást a párok, mindig elszomorodom, hiszem nekem nincs senkim.
meg kell tanulni egyedül is élni,és élvezni az egyedüllétet.
átérzem a problémád, de már tudom hogy éljek egyedül,hogy élvezzem is azt.
De pont az a baj, hogy én eddig végül egyedül éltem, nem volt még barátnőm pedig már 20 is elmúltam.
Én is megvoltam még 1-2 éve egyedül, de mostanra már nem akarok egyedül maradni, vágyom egy lányra, annyira sokan megtetszenek utcán, buszon is, de nem merek még kezdeményezni sem.
Nem hiszem már el,hogy kellenék akárkinek is.
Hányéves vagy?*-*
És melyik megyében laksz?:)
nem szabad elkeseredni. ha összeszeded magad és mosolyogsz,vidám vagy, azt mások is észreveszik és nem kell sokidő nem leszel egyedül. mozdulj ki otthonról amikor csak teheted. legyél emberek között és mint mondtam: fő a vidámság, jó közérzet.
egyébként meg, amíg nem szereted így magadat, addig más se fog. amint rendbehozod magad és szereted az életed, más is kérni fog belőle :)
szóval fel a fejjel és ne aggódj ezen, hanem csak élvezd az életet. aztán jön minden magától :)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!