Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, miért van az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért van az, hogy aki a legjobban szeret, mindig az szenved aki a legjobban szeret?

Figyelt kérdés
vagyis,mindig az kapja a legrosszabbat vagyis a legkevesebbet,aki nagyon szeret.Miért nem tudja egy lány értékelni azt,ha egy fiú nagyon szereti,miért játszik csak a fiú érzéseivel?..vagy olyan sokat tesz az ha egy fiú pl.(énekel,zongorázik,focizik,zenél,..vagy mit tudom én).én csak egy egyszerű fiú vagyok,nem vagyok sem gazdag,sem szegény,szóval megvan mindenem ami fontos,de tudom hogy egy nagy szivem van,ami nagyon tud szeretni,de nem kell senkinek.valamikor többen van nézve az olyan ,aki alig tesz valamit egy lány szerelméért..ezt nem értem.
2011. ápr. 14. 10:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Aki jobban szeret, az mindig sebezhetőbb és hajlamosabb is többet megtenni a másik szeretetéért. Természetesen, aki nem szereti a másikat igazán, az nem szenved annyira, mitől is szenvedne? A közeledést pedig a másiktól, akit ugye nem nagyon szeret, inkább idegesítőnek érzi.

Gondolom, még nagyon fiatal vagy. Ebben a korosztályban főleg túlzottak egyes lányok elvárásai a fiúk iránt, persze vannak jócskán fiúk is, akik a lányok iránt támasztanak túl nagy elvárásokat és ezekből nehezen adnak le.

2011. ápr. 14. 10:33
 2/13 A kérdező kommentje:
köszi.akkor a keménykedés nem megoldás.
2011. ápr. 14. 10:33
 3/13 A kérdező kommentje:
köszönöm.nekem nincsenek elvárásaim egy nőtől.legyen határozott és tudja hogy mit akarjon.jó legyen szép meg nézzen ki valahogy,adjon magára,de nekem nem kell egy cicababa.a belső sokkal fontosabb.
2011. ápr. 14. 10:36
 4/13 anonim ***** válasza:

*Szenvedés nélkül nincs szerelem.

De van. A titka az, hogy olyan pasiba/nőbe szeretsz bele, aki viszontszeret.

De mivel a szerelem van, nem veszed észre, hogy tök felesleges időt meg energiát pazarolni a másikra. Elképzeled, milyen jó lenne, HA ilyen meg olyan lenne, meg ez lenne meg az lenne. Közben beleszeretsz ebbe az álomképbe, csak sajnos az álomképnek semmi köze a valódi személyhez. Innentől törvényszerű, hogy csalódsz benne.

Válassz olyan partnert, aki valóban törődik veled, nem csak beképzeled magadnak, és akkor nem lesz szenvedés. Az, hogy valakit másmilyennek látsz (jobbnak), mint amilyen, az nem a másik hibája, hanem egyedül a tied.

Hát láss olyannak, amilyen valóban

vagyok. Nem én hazudtam, ha szemed

csak a részt látta bennem, és a jóban,

mely részem, ismerni vélt engemet.

Álmoddal mértél; én az álmodónak

mit mondhatok? Ne légy a börtönöm!

Csalódtál, de ne tarts engem csalónak,

amiért álmaidhoz nincs közöm.

(Szabédi László)

2011. ápr. 14. 10:39
 5/13 anonim ***** válasza:

Aha... nincsenek elvárásaid... Mi lenne, ha lennének?!

Mellesleg nem baj, ha vannak, sőt, kell, hogy legyenek, mert ha nem tudod, mit keresel, persze, hogy mindig csalódsz. Nem kell igénytelen módon fűre-fára rárepülni. Arra kell csak vigyázni, hogy az elvárások reálisak legyenek.

2011. ápr. 14. 10:43
 6/13 anonim ***** válasza:

De mivel a szerelem van = De mivel a szerelem vak

Vakot akartam írni, bocsi.

2011. ápr. 14. 10:44
 7/13 A kérdező kommentje:
köszönöm,ez igaz.mert én szerelmes vagyok egy lányba,de úgy látom hogy őt ez nem nagyon érdekli,hisz az üzeneteimre nem válaszol,vagyis nem látom úgy jelét annak mint akit érdeklek vagy hasonlóan érezne..mert szerintem ha össze akarnánk jönni,ott mind kettőnknek akarni kell a dolgot..
2011. ápr. 14. 10:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Egy valaki által írt vers nem váltja meg a világot. Már pedig szenvedés nélkül nincs szerelem, mert az teszi boldoggá a kapcsolatot és akkor fog elmúlni szenvedés. Én tapasztaltam.
2011. ápr. 14. 10:49
 9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm...akkor az első kommentárnak nincs igaza?
2011. ápr. 14. 10:51
 10/13 anonim ***** válasza:

"legyen határozott és tudja hogy mit akarjon.jó legyen szép"

Általában a fiatal lányok is így vannak: nézz ki jól a pasi, legyen erős, határozott. Ha megvannak ezek a vonásaid, valószínűleg előbb-utóbb találsz is magadnak párt.

Csak azért ebben a korban kevés erős és határozott ember van, a legtöbben tele vannak gátlásokkal, félelmekkel, kisebbségi érzéssel (jó, nem mindenki, nem akarok általánosítani)

2011. ápr. 14. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!