Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért van az, hogy aki a legjobban szeret, mindig az szenved aki a legjobban szeret?
Aki jobban szeret, az mindig sebezhetőbb és hajlamosabb is többet megtenni a másik szeretetéért. Természetesen, aki nem szereti a másikat igazán, az nem szenved annyira, mitől is szenvedne? A közeledést pedig a másiktól, akit ugye nem nagyon szeret, inkább idegesítőnek érzi.
Gondolom, még nagyon fiatal vagy. Ebben a korosztályban főleg túlzottak egyes lányok elvárásai a fiúk iránt, persze vannak jócskán fiúk is, akik a lányok iránt támasztanak túl nagy elvárásokat és ezekből nehezen adnak le.
*Szenvedés nélkül nincs szerelem.
De van. A titka az, hogy olyan pasiba/nőbe szeretsz bele, aki viszontszeret.
De mivel a szerelem van, nem veszed észre, hogy tök felesleges időt meg energiát pazarolni a másikra. Elképzeled, milyen jó lenne, HA ilyen meg olyan lenne, meg ez lenne meg az lenne. Közben beleszeretsz ebbe az álomképbe, csak sajnos az álomképnek semmi köze a valódi személyhez. Innentől törvényszerű, hogy csalódsz benne.
Válassz olyan partnert, aki valóban törődik veled, nem csak beképzeled magadnak, és akkor nem lesz szenvedés. Az, hogy valakit másmilyennek látsz (jobbnak), mint amilyen, az nem a másik hibája, hanem egyedül a tied.
Hát láss olyannak, amilyen valóban
vagyok. Nem én hazudtam, ha szemed
csak a részt látta bennem, és a jóban,
mely részem, ismerni vélt engemet.
Álmoddal mértél; én az álmodónak
mit mondhatok? Ne légy a börtönöm!
Csalódtál, de ne tarts engem csalónak,
amiért álmaidhoz nincs közöm.
(Szabédi László)
Aha... nincsenek elvárásaid... Mi lenne, ha lennének?!
Mellesleg nem baj, ha vannak, sőt, kell, hogy legyenek, mert ha nem tudod, mit keresel, persze, hogy mindig csalódsz. Nem kell igénytelen módon fűre-fára rárepülni. Arra kell csak vigyázni, hogy az elvárások reálisak legyenek.
De mivel a szerelem van = De mivel a szerelem vak
Vakot akartam írni, bocsi.
"legyen határozott és tudja hogy mit akarjon.jó legyen szép"
Általában a fiatal lányok is így vannak: nézz ki jól a pasi, legyen erős, határozott. Ha megvannak ezek a vonásaid, valószínűleg előbb-utóbb találsz is magadnak párt.
Csak azért ebben a korban kevés erős és határozott ember van, a legtöbben tele vannak gátlásokkal, félelmekkel, kisebbségi érzéssel (jó, nem mindenki, nem akarok általánosítani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!