Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves srác vagyok és kedvelek egy 15 éves csajszit. Rengeteg a közös bennünk de mások rossz dolgot mond róla, h. több embert is hülyít meg ilyenek. Szerintetek álljak elé és mondjam el neki, hogy mit érzek?
Egyszersem buktam !
Szakmunkásba végig jártam a 9.-10-et és akkor a szakmát választottam nem az érettségit ! a szakma 3 éves volt !
Gyengébbek kedvéért 5 év volt így !
Én 18évesen álltam le 15évessel. Elmondom mi volt.
Oltári jól nézett ki a csaj, ő akart engem felszedni. Én eleinte nem viszonoztam a közeledését, ami nagyon zavarta. Mondhatni elérhetetlen voltam a számára. Nos, egészen addig érdekeltem kb amíg össze nem jöttünk. Én is hallottam róla ezt-azt de nem adtam hitelt a hallottaknak. Minden jól ment 1 hónapig aztán akkor kezdtem megismerni rendesen. Közel sem volt olyan érett mint én. Menőzhetett a barátnői előtt, hogy neki ilyne idős pasija van. Ennyi kb... nagy k@rva volt a csaj.
Szerintem hagyd a csajt. Igaz egy esetből nem lehet általánosítani, de több ilyet láttam már. Biztos, hogy érettebb vagy nála, legyetek barátok, ha tényleg sok közös van bennetek, de én a kapcsolatot nem javaslom.
19F
Egy kapcsolat az egyértelműen kizárt dolog! Túl sok az érettségből eredendő eltérés!
Most még jópofa, de hidd el, hogy közelebbről megismerve nagyot csalódnál benne!
Keress hozzád korban jobban illő lányokat!
24/F
19 F és 24/F kössz a tanácsot gondolkodok rajta !
még1x kössz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!