Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasítja el mindenki a Tri-regolt? És miért van róla ennyi negatív vélemény? Én 18 éves vagyok, ez a 2. tabis hónapom, de aggaszt a rengeteg rossz tapasztalat.
Szia!
Már majdnem 3 éve szedem a Tri-regolt. Soha,semmilyen mellékhatása nem volt tőle, még köztes vérzésem se. Ellenben picikét nőtt a mellem, abszolút nem görcsölök és lényegesen kevesebb a menzeszem és rövidebb ideig tart. És nagyon olcsó is. Ezek után csak a rossz híre miatt nem vagyok hajlandó váltani egy számomra ismeretlen, jóval drágább gyógyszerre. Szerintem nyugodtan szedd, ha bajod lesz tőle, akkor még mindig lehet váltani.
A hormontartalmas dolog meg nem igaz szerintem, mert egy idő után átáll a szervezeted. De nem vagyok nőgyógyász. :)
Én ajánlom mindenkinek,nekem csak pozitív tapasztalataim vannak vele.
20/L
Amúgy elmondanám,hogy attól,hogy régi, nincs magas hormontartalma. Ez már minipill, szóval kevés a hormon benne. Attól,hogy ósdi,lehet jó. Anyám is ezt szedte, semmi baja nem volt. Nem tudom,miért kell a régi, bevált dolgokat leírni. És megkérdeztem, nem lehet olyan,hogy hozzászoksz magas hormonhoz,aztán nem hat az alacsony. Ilyen nincs.
Azt sem tudom,,ki pontoz le mindenkit a véleményéért. Magát minősíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!