Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem rossz az, ha nem te vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem rossz az, ha nem te vagy az első az életében, hanem rajtad kívül már rengeteg emberrel volt együtt?

Figyelt kérdés

Ti haragudnátok a házastársatokra, ha rajtatok kívül már rengeteg emberrel lett volna kapcsolata?

És egyszer csak, mikor szóba kerülne, sorolná, hogy ezzel az volt, ezzel meg az, ezzel még az is stb....

2009. máj. 31. 07:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ha rossz ,ha nem...elkell fogadni a multat ugy ahogy volt.lehet ,hogy TE vagy neki az igazi ,es "tuzet ,vizet" megkellett tapasztaljon ,ahhoz ,hogy eljusson hozzad ;)
2009. máj. 31. 08:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy is rossz.Most veled van és ez a lényeg.Ha minden nap felhozza témára akkor gáz.De ha csak egyszeri alkalom volt akkor nincs abban semmi.Örülj neki,hogy ilyen sok tapasztalatot szerzett amit veled hasznosít!!!!!!!!!!!!
2009. máj. 31. 08:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem válaszolókkal, ha az eszemre hallgatok, de mihelyst a szívem diktál.....totál másképp. Tudom, hogy az lenn a normális, ha úgy gondolkodna mindenki. És nem az, hogy haragszom rá, csak szimplán rossz ha szóba kerül. É szerintem akárki akármit mond, mindenkinek kellemetlen, ha feljönnek a régi "szép" idők....
2009. máj. 31. 09:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a fontos hogy az elsők legyünk, hanem hogy az egyetlenek. aki ezt nem tudja elfogadni, sok sok problémát és és gondot csinál magának.
2009. máj. 31. 09:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Voltam szűz lánnyal, olyannal akinek csak egy barátja volt előttem, meg olyannal is akinek én voltam a tizenvalahanyadik az életében...

Ezzel az utolsóval volt a legjobb mert sok tapasztalata volt és értette a dolgát.

2009. máj. 31. 11:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Rossz, ha arra gondolok mennyi lánnyal volt előttem dolga.. Régebben gondoltam arra, hogy vajon az előző lányokat is így puszilgatta, szeretgette, vagy velem más... Mivel előttem csak max 3 hónapos kapcsolata volt, velem pedig már 16 hónapja van ezért megnyugodtam.

Tényleg nem számít ki volt és mennyi előtted, ha téged szeret.

Na igen és a szex sem hátrány.:)

Volt már olyan barátom akinek semmi tapasztalata nem volt szexben, hát... nem volt kellemes...

A mostani tapasztalt barátom viszont..:) Legjobb, jobb nem is lehetne.

Szóval mindennek megvan az előnye is! :)

2009. máj. 31. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!