Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok, fiuk. Volt mar veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, fiuk. Volt mar veletek ilyen? Ilyen csalodas feleseg?

Figyelt kérdés
Egyutt voltal egy lannyal,fiuval,kapcsolatra ertem.Te nem tudtad ot szeretni valamiert de o nagyon szeretett teged.Aztan te feladtad es vege lett.Egy ido utan kezdett hianyozni aztan mikor megint kezdted ot latni erezted hogy kivanod es mennyire szeretnel vele lenni ujra es ezt el is mondtad neki DE o mar nem akar. Micsinaltatok ilyenkor ? Ha esetleg ujbol osszejotetek mit kovettetek el az erdekeben ?
2012. jan. 4. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos még nem volt részem ilyenben, de remélem az exem egy nap így fog érezni velem kapcsolatban. :P
2012. jan. 4. 13:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Buktad, legközelebb ha hülyeséget csinálsz, nem ártana előtte gondolkodni.
2012. jan. 4. 13:39
 3/6 BlackSword ***** válasza:
Egyértelmű bukta... De én nem is szívózok senkivel sem... Ha meg előfordulna mégis, akkor inkább lenyelem, de nem szórakoznék más érzelmeivel...
2012. jan. 4. 14:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Jajjj volt ilyen,a mai napig nem tudom őt elfelejteni :(

Nálunk lezáratlanul lett vége,de jól elvoltunk,csak sokat veszekedtünk.Aztán egyszeszcsak úgy vettem,ha nem keressük egymást,akkor vége.Összejöttem mással,netről megláttam,hogy már neki is van más.Aztán véletlenül összetalálkoztunk az utcán 2-3x,akkor bejelölt,beszélgettünk,éjjel sms-eket küldött,mikor már új párom volt,hogy mennyire hiányzom,szeret stb..Nem reagáltam,nem éreztem fontosnak..Aztán később már sokat gondoltam rá.Többször láttam őt messziről az utcán,ő látott a párommal párszor.Ekkor már nagyon sok véletlen volt,mikor láttam őt..Elkezdtem rá gondolni,közben a párommal is megromlott a kapcsolat,vele szakítottam...De nem jött össze ezzel a régivel a dolog,pedig csak valahogy normális keretek közt kellene beszélnünk.Tudom az eszemmel,hogy nem szabadna vele kezdenem sose :D de hát a szívem +testem másként érez...

2012. jan. 4. 14:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Ebből már jól senki nem jön ki! Egyértelműen előbb kellene gondolkodni, mint cselekedni.
2012. jan. 4. 18:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Es az elotti levo valaszolo fiu vagy lany ? :) es vegul lett valami , vagy van valami ? :)
2012. jan. 4. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!