Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, fiuk. Volt mar veletek ilyen? Ilyen csalodas feleseg?
Jajjj volt ilyen,a mai napig nem tudom őt elfelejteni :(
Nálunk lezáratlanul lett vége,de jól elvoltunk,csak sokat veszekedtünk.Aztán egyszeszcsak úgy vettem,ha nem keressük egymást,akkor vége.Összejöttem mással,netről megláttam,hogy már neki is van más.Aztán véletlenül összetalálkoztunk az utcán 2-3x,akkor bejelölt,beszélgettünk,éjjel sms-eket küldött,mikor már új párom volt,hogy mennyire hiányzom,szeret stb..Nem reagáltam,nem éreztem fontosnak..Aztán később már sokat gondoltam rá.Többször láttam őt messziről az utcán,ő látott a párommal párszor.Ekkor már nagyon sok véletlen volt,mikor láttam őt..Elkezdtem rá gondolni,közben a párommal is megromlott a kapcsolat,vele szakítottam...De nem jött össze ezzel a régivel a dolog,pedig csak valahogy normális keretek közt kellene beszélnünk.Tudom az eszemmel,hogy nem szabadna vele kezdenem sose :D de hát a szívem +testem másként érez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!