Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igen vagy nee? Olvasd végig!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igen vagy nee? Olvasd végig! és utána irj!

Figyelt kérdés

egyszer voltam má igazán szerelmes,nagyon szerettem de ugy alakultak a dolgok hogy szétmentünk,utána suliba nap mint nap láttuk egymást,én nagyon összetörtem,fél évre rá beteg lettem,állitolag a stressztől,izgalomtól,szomorúságtól...lassan lassan túl leszek rajta...

a dolog másik fele hogy most van egy pasi az életembe akibe ugy érzem kezdek beleszeretni,de félek hogy csalódni fogok....

be merjem vállalni ezt az új kapcsolatot? vagy inkább haggyam és ne gyötörjem magam?

Normális válaszokat kérek! elöre is köszönöm! :D:D

17/L

2011. nov. 26. 22:23
 1/9 szamóca.. ***** válasza:
ha érzel irátna valamit akkor már készen állsz rá.
2011. nov. 26. 22:28
 2/9 anonim ***** válasza:

Kicsit még koptatnod kéne az iskolapadot. Nagyon pongyolán fogalmazol, és a helyesírásod sem a legjobb!

Amúgy reklám:

2011. nov. 26. 22:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire ismered a pasit. Ha beszélsz vele, elmondod h mitöl félsz akkor lehet h tud segíteni. Elmondja h szerinte érdemes lesz e a kapcsolat v h egyátalán.… szerintem vele beszéld meg
2011. nov. 26. 22:31
 4/9 A kérdező kommentje:

Szerintem a lényeg kivehető belöle.

Nem a helyesirási tanácsokra vagyok kiváncsi!

megértést köszöntem...

2011. nov. 26. 22:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal vagy ahhoz, hogy egyetlen csalódás miatt zárdába vonulj.
2011. nov. 26. 22:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
22:29 kedves tanárnéni vagy tanárbácsi a magyarórák hétfőn lesz.nem az volt a kérdése hogy helyesen irta e le a szöveget vagy sem.ha majd ezt kérdezi valaki akkor jell majd válaszolni.egyébként már ugy utálom ezt a sok magyar nyelvtan tanárt.
2011. nov. 26. 23:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha eltudod felejteni a volt barátodat akkor nyugodtan!Egyébként ne!
2011. nov. 27. 00:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan hagyd a p,csába, aztán sírjál, hogy a legjobb barátnődet választotta. Előbb-utóbb az összes kapcsolat véget ér.
2011. nov. 27. 01:03
 9/9 anonim ***** válasza:
ami nem ol meg az megerosit. ne hidd hogy mi nem szenvedtunk, de hat az elet nem egy leanyalom...
2011. nov. 28. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!