Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek, ha? Olvasd végig.
Szóval a Symicia nevű fog.gátlót szedem. Szedem én minden nap, csak vmikor este 9-kor, vmikor éjfélkor veszem be, szóval ilyen 3órás eltérések vannak kb. És belémélvezett a barátom tegnap..és most félek:S 20napja szedem a gyógyszert..
Sztetek?:( MOst azért vagyok kétségbeesett, mert az étvágyam is nagyobb, de gondolom 1,5 nap alatt még nem lesznek ilyen kívánós tünetek akkor sem, ha terhes vagyok..
Vki vmi okosat mondjon!
Hát kezdjük...
A tájékoztatón rajta van néhány fontos dolog.
Pl. nekem az orvos azt mondta, hogy ha megjön akkor az 5. napon kezdjem el szedni, és így 1 hónapig még no gumimentes szex. De azt is írják, hogy ha valaki már az 1 napon elkezdi szedni, akkor 1 hét után védett.
Azonban fontos kritériuma, hogy pontosan szedjük!
Nem is értem, hogy miért nem lehet egy időpontra beállni és ahhoz tartani magad.
1. Ha már az elején nem szeded percre pontosan,amikor még az ember elvileg nagyon izgul miatta és mindig precízen figyeli az órát,akkor később mi lesz? Meg fogsz megszokni egy bizonyos időt és így hiányozni sem fog,ha épp nem veszed be.Vagyis veszélyes,nagyobb a kockázata,hogy tényleg szemek maradjanak ki.
2.Terhes most még nem vagy.Terhességről beágyazódás után beszélünk,ami még legalább 10 nap.A szex után akár napokkal később is megtörténhet a megtermékenyítés és csak utána kerül sor beágyazódásra.Vagyis 2 nappal aktus után még terhesség sincs,nehogy terhességi tünet. Az majd a beágyazódás után jelentkezik,ha jelentkezik egyáltalán.
3.Az étvágyad lehet nagyobb a tablettától is.Emiatt szoktak a nők meghízni,ha elkezdik szedni a bogyókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!