Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-24 év közti lányok járnátok 1 olyan fiúval aki alacsonyabb mint ti és fiatalabb is nálatok?
Én fiú vagyok, csak leírom, hogyha a lány magasabb nálam, alapból nem kezdek el vele flörtölni vagy ha ő kezd velem, nem veszem fel, nem adok visszajelzést. Egyszerűen azért, mert idegesítene és rosszul érezném magam, kisebbségi klompexusom lenne, holott nincs semmi miatt.
De ha ágyban vagyunk, akkor is jobbszeretem, ha a barátnőm dől az én mellkasomra, persze az is előfordul, hogy én az övére, de azert, mert vele már ezek a dolgok nem számítanak. (De pl. Magassarkút úgy vesz fel, hogy ne legyen magasabb nálam, ha együtt megyünk valahova. Ezt magától csinálja, neki is ez a normalis).
Természetesen lehettek boldogok magasság es korkülönbséggel, ha titeket ez nem zavar vagy túlteszitek magatokat rajta. Max. nem lesztek
annyira esztétikusak együtt. De a boldogság a legfontosabb, nem a "kirakat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!