Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsonyabb vagyok és fiatalabbnak nézek ki mint ami vagyok, már lassan úgyérzem, ez megpecsételi az egész életem. :\ tényleg ennyit számít vagy csak én magyaráztam volna be magamnak?
most hazudhatnék,de minek.
igen a testi adottságok számítanak,főleg ha a magasságról és a f@szméretről van szó.
másban hajlandóak a csajok megalkudni,pl nagy az orrod,kopaszodsz,de a fenti kettő alap mindnél.
ez nem azt jelenti,hogy add fel,csak annyit,hogy szűkebb a kereted amiből válogathatsz.
Én is csak 165cm magas é 53kg vagyok.
Nem lepődtök meg, de még egy lánynak sem kellettem, így hiába minden próbálkozásom nem volt még barátnőm sem.
De leszarom a lányokat, ha ők is így állnak hozzám hát én is így hozzájuk, elkezdek küzdeni, hogy legye pénzem, legyek valaki és inkább prostikra költöm a pénzem.
Akik meg lekoptattak majd nagyot fognak koppanni a jövőben, ha nálam próbálkoznak.
22/F
fogadd el magad, ez nagyon fontos, enélkül nem lehetsz boldog!
21f
ma 03:08
figyu én már elfogadtam magam, de a lányok nem fogadtak el ez a baj!!
akárhány lánynál próbálkoztam mind a magasságom miatt dobott szinte!!! :/
És akkor mi van ha dobott?
Ezek szerint nem szeretitek magatokat, ha szeretnétek nem éreznétek magatokat kevesebbnek ha elutasít valaki, függtök mások ítéletétől.
Aki szereti magát és elfogadja azt nem zavarja ha valakiknek nem tetszik.Szóval ez a kulcs.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!