Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsonyabb vagyok és fiatalabbnak nézek ki mint ami vagyok, már lassan úgyérzem, ez megpecsételi az egész életem. :\ tényleg ennyit számít vagy csak én magyaráztam volna be magamnak?
Hello!
Sajnos igaza van az előttem szólónak, én csak korrigálnám az a 175 cm-et 178-180 cm-re. Én 172 cm vagyok 24 éves, 70 kg átlagos testalkattal. Sajnos emellett még elég rossz anyagi helyzettel is rendelkezek. Szóval két dolog számít a nőknél ez a Vagyon és a Külső (magasság), ezt el kell fogni, nem tehetsz ellene.
Sajnos ennyire számít a magasság, ez van most gondolom azt mondod magadban, hogy bezzeg én 172 cm vagyok, hidd el egyáltalán nem számít hogy 165cm v 172cm. Csak az utcákon kell sétálni, és látom, hogy a 14-16 éves lányok akkorák vagy magasabbak mint én, pedig nem dohányoztam, nem voltam úgy berúgva sohasem,hogy ne tudjak magamról, nem drogoztam, 18 éves koromig aktívan kézilabdáztam. Én már beletörődtem, ez van ezt dobta a gép, a 155-175cm közötti nők 90%-nál nincs esélye az alacsony férfiaknak, aki ezt tagadja az hazudik.
Remélem konstruktív volt a válaszom :)
hm, sz@r dolog ez. bármit csinálsz ezen nem tudsz változtatni. farokméret is ilyen. hallom sokszor ezt, hogy fogadd el magad stb. de nem értem. ez olyan, mint pl. utálom a túros tésztát, de csak az van és attól, hogy megeszem mert más nincs, még nem fog ízleni. hát elég hülye hasonlat, de most ez jutott eszembe. szóval tegyük fel azt mondom, oké elfogadom, ezt dobta a gép, de ettől még nem leszek boldog. még mindig 1 alacsony srác maradok, vagy nem lesz elég nagy farkam. nem tudok büszke lenni az adottságaimra, ha a társadalomban más az ideál.
a komplexus továbbra is megmarad. kilátástalan ez a dolog számomra. mondják még azt is h legyél pozitív, élvezd az életet, legyél boldog és akkor majd bevonzod ezeket az embereket blabla. ez mind szép és jó, de ez a 22-es csapdája számomra. boldog akkor lennék, ha bejönnék a csajoknak, de a csajoknak a magas srác kell nagy farokkal...
akkor mit csináljak? nem tudok ezeken változtatni. már párszor az is megfordult a fejemben, hogy így nem lehetek boldog és jobb ha meghalok, DE ENNEK SINCS ÉRTELME!!! GYÁVASÁG! meg most komolyan, ezért meghalni, mert alacsony vagy vagy szted nem elég nagy :DD vicc... jelenleg ez van, így látom a dolgokat. tudom is mi ez. egy durva komplexus. le kell kűzdeni és bebizonyítani, hogy lehet alacsony vagy kisebb méretekkel megátkozott srácnak is csinos bnője és élhet boldogan. és már megint ott vagyok, hogy az első lépés elfogadni magam, szeretni azt ami van, mert csak így lesz képes más is elfogadni és szeretni.
fúhh :D durvan kiadtad ezt a témát magadbol, látom nem csak énvagyok igy :D
am ja kb ugyanigy látom a dolgot mint te nagyábol énis ezen a véleményen vagyok.. valtoztatni nem tudok rajta szoval valamit kezdeni kell vele, csak hát nemkönnyü.. :\
Én olyan 168 cm magas lány vagyok, és most egy kb. 165 cm magas fiú jön be :D
Bár én 17 éves vagyok, de sajnos tényleg nagyon sok lány körülöttem már most nézi, hogy mennyire gazdag a fiú, és semmi pénzért nem jönnének össze alacsonyabbal sráccal. :S
De pl. én kivétel vagyok, és láttam már sok olyan párt, ahol nagyon nagy volt a magasságbeli különbség, szóval ne szomorkodjatok! Aki keres, az talál ;) (tudom könnyű mondani, de ne adjátok fel! ) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!