Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20on éves fiúúk! Ti ismerkednétek kb.10évvel fiatalabb lányokkal? Ha igen, akkor jobban imponála, ha ti keresnétek, vagy inkább ő is legyen nyomulósabb?
Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 15:20
1/21 anonim válasza:
Hát hogy őszinte legyek, ha nálam egy 11 éves lány próbálkozna, esélyt sem adnék neki.
De gondolom azért egy 14-15 éves biztos vagy.
Nem tartom túl valószinűnek, hogy egy 26 éves férfi rá fog hajtani egy 16 éves csajra, szóval ha akarsz valamit szerintem neked kell nyomulnod...
21F
3/21 anonim válasza:
Én se kezdenék 13 évessel. Inkább a 30-as réteget kérdezd. Láttam már 30-as férfit 20-as lánnyal. De 20-as srácot 14 alattival??? Azért büntetnek (kufirc esetén).
4/21 anonim válasza:
Én olyat láttam, hogy 30-as 16 éves csajjal. Amúgy sok függ attól, hogy milyen a csaj, de jobb, ha van 16-18.
5/21 anonim válasza:
Ismerek párokat, akik között tíz év kor különbség van, bár azok már túl voltak a 20-on (legalábbis a férfi) amikor összejöttek, de ilyenkor még egy 12-14 éves lánynak nem hinném, hogy túl sok esélye lenne arra, hogy 22-26 éves férfiak nyomuljanak rá, szóval szerintem inkább te nyomulj jobban.
6/21 BlackSword válasza:
Mivel ő nem nagyon fog kezdeményezni, így ez rád marad...
7/21 anonim válasza:
én 14 vagyok és velem már ismerkedtek,vagy akartak többet 20on éves fiúk.
8/21 anonim válasza:
13 éves lánnyal inkább nem...:D 15 felett már nem annyira gázos ;)
9/21 anonim válasza:
Hát nem tudom eléggé érdekes.. mondjuk ismerek egy olyan pasit aki 12 évessel jött össze, 20 volt. A csaj most 14 a fiú 22. Szeritem eléggé szánalmas.. de magán ügy.
10/21 anonim válasza:
14 alatt törvénytelen
de amúgy is éretlenek még a 16-17 évesek
egy 18 évessel esetleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!