A lányom együtt jár egy nálánál fiatalabb és alacsonyabb fiúval, most már közel egy éve. Mit tegyek, ha nem illenek össze?
Mennyi idös a lányod??
Ha elég érettö tudja ki kell neki.Ha szeretik egymást teljesen mindeggy,hogy a fiú alaconyabb esetleg fiatalabb.Mennyivel fiatalabb????
Van a rokonságunkban egy házaspár, már jóval 50-es korúak, az asszony mindig magasabb volt a férjénél, most is, és persze ez a magasságkülönbség látszik is. Ők azt mondják, hogy: "az ágyban nem látszik", boldogok együtt.
Szülőnek nem kéne beleszólnia a gyerek kapcsolatába, ha rossz, akkor a gyerek hadd tanuljon már a maga kárán, de ha a szülő beleszül, élete végéig a szülőt fogja hibáztatni, hogy miatta ment tönkre valami, amiben ő boldog volt. Nekem is beleszóltak, zsaroltak, fenyegettek, gyógyszert nyomtak belém, el is zavarták a páromat, az lett a vége, hogy képtelen vagyok párkapcsolatot kialakítani bárki mással, ennek már több éve. Ha nem szóltak volna bele, lehet, hogy már boldog nagyszülők lennének, de ha nélkülük is szétmentünk volna, képes lennék másokkal is ismerkedni.
Tehát ne szólj bele! Ne tedd tönkre a lányod életét idejekorán.
Most téged mi zavar? Az,hogy a fiú alacsonyabb vagy,hogy a lányod már fiúzik?
Nálunk ilyenkor ez a korkülönbség elenyésző gyakorlatilag egy idősek. Én az első barátommal 6,5 évig jártam és ott is én voltam az idősebb igaz csak 4 hónappal. '5 voltam mikor összekerültünk.
De nem ő lett a férjem, 6,5 év együtt járás után rájöttem,hogy nem ő a nekem való és szakítottam vele.
S ami még érdekes a férjem 4év 6 hónappal fiatalabb nálam és boldog házasságban élünk van két gyerekünk.
Szóval én csak azt mondom ne izgasd azon magad illenek-e egymáshoz. kamaszok és most úgy sem tudsz a fejével beszélni minél inkább mondogatod neki annál rosszabb lesz. Majd ha tanácsot kér válaszolj neki, de egyébként hagyd rá had próbálgassa a szárnyait. majd leesik, azt is meg kell tanulni milyen egy csalódás. Sakkor lehet azt mondja majd neked amit én az én anyukámnak egy másik fiúval kapcsolatban, hogy de jó ,.hogy szóltál.
Szerintem még egyáltalán nem biztos, hogy ezzel a fiúval fog maradni, még nagyon fiatalok...ha pedig együtt maradnának mégis akkor neked nincs jogod tönkretenni a lányod boldogságát, akkor sem ha csak jót akarsz neki. Valakinek aki szerelmes hiába mondod, hogy né 10 cm különbség van köztetek. Ha szereti, szereti, kész. de még egyszer hangsúlyozom, még egyáltalán nem biztos hogy egy két, három év múlva is együtt lesznek!
Amúgy kicsit "bánt"(?!) amit irtál, illetve nem, csak zavarja a szememet...A páromnál én is magasabb vagyok, de hidd el ez az ami a legkevesebb egy kapcsolatban. Szeretjük egymást, már nagyonsokszor, nagyonkemény helyzetekben kiállt mellettem, és őszintén nem érdekel ki mit mond a magasságról (habár rossz megjegyzéseket nem kaptunk még)...igaz nem vagyok már 14, de akkor is!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!