A lányom együtt jár egy nálánál fiatalabb és alacsonyabb fiúval, most már közel egy éve. Mit tegyek, ha nem illenek össze?
Azert, mert te nem tudtad elviselni, hogy masok megszolnak, amiert alacsonyabb/fiatalabb nalad a fiu, nem kell hinned, hogy a lanyodat erdekelni fogja, ha tenyleg szereti. Hacsak nem ezt sulykolod bele, ami, ha jol latom, remek uton halad.
Masreszt, azert mert _altalaban_ 14-15 eves korban latvanyosabb a korkulonbseg, es _altalaban_ eretlenebbek a fiuk, vetted a faradtsagot, hogy megtudd, hogy _EZ_ a fiu is eretlenebb, mint a lanyod, vagy csak altalanositasz?
Bocsánat, tényleg nem akarok csúnya dolgokat írni, de az én párom is alacsonyabb nálam (22 éves lány vagyok), 4 éve vagyunk együtt, a vőlegényem, és a legrosszabb kritikákat az édesanyámtól kaptam. Kicsit a lányok szemszögéből nézve a dolgokat: Nincs annál rosszabb, mikor
1: anyu akarja eldönteni helyettem, milyen legyen az életem
2: meg akar óvni minden bajtól (és ráadásul úgy érzem, h ez csak egy érv, - és ez a 3. - valójában csak esztétikailag nem úgy néz ki, mint szeretné). Könyörgöm: a saját kárán tanul az ember
4. Nem tud örülni a boldogságomnak, mert ő maga ettől nem boldog, és mindent meg is tesz (ha az említett lány még szembe is száll az anyjával, h megvédje a szerelmét), h a lánya se örüljön ennek, hátha így mihamarabb szétmennek.
Tanácsom: Várd ki a végét. Ha nem kötöszködsz, és nem rágod a fülét nem fog kínosan ragaszkodni hozzá, és általában a 15 éves lányok nem azzal házasodnak össze, akivel ebben az időszakban összejönnek. Ha meg mégis: ÖRÜLNÖD KELL NEKI!
Ez számomra elég mókás, főleg annak fényében, hogy a korkülönbség csak egy év és gyakorlatilag gyerekekről van szó.
Megérteném az aggodalmadat, ha pl rossz hatással lenne a lányodra az a fiú, vagy link lenne, vagy olyan tulajdonságai lennének, amik ártalmasak a lányodra nézve, de hogy a testmagassága, meg az 1 év korkülönbség legyen a gond, hááát...
Az én egyik fiam 17 éves, 100 kg-os. A barátnője, akivel 2 éve együtt vannak, épp, hogy 40 kg és icipici, elméletileg "nem illenek össze", mégis imádják egymást és nagyon helyesek együtt.
Szerintem a konvenciókkal manapság már végképp nem kell foglalkozni, ez ezek a fontos dolgok.
Mellesleg a szüleim között 6 év korkülönbség van, anyukám az idősebb és apukám az alacsonyabb:)
Szia!
Én amikor 16 éves voltam akkor lettem az életemben elösször szerelmes.Egy tőlem 1.5évvel fiatalabb fiúba.Gyerekszerelem volt a miénk 1-2évig tartott.Mégis ő volt a nagy szerelmem.Akit soha sem tudtam elfelejteni.10év után is megkopogtatja a szivem ha látom.Pedig ő fiatalabb volt és majdnem kisebb is.Ne szólj bele a lányod életébe.Hisz ő még olyan fiatal.
Neharagudj, de el tudom kepzelni mar most, hogy milyen anyos lesz beloled! :)
Mi az, hogy nem illenek ossze? Kinek a szemeben? A tiedben, a szomszedodeben vagy a baratnodeben? Ki a francot erdekel, hogy ha masoknak nem tetszik valami?Ha igazan szeretned a lanyod, akkor orulnel, hogy normalis fiukkal baratkozik?
Tudod mi kene neked: egy 20 eves, drogos, baszos kan aztan akkor megtanulnal orulni, a fiatalabb-alacsonyabb-jofiuknak!
Biztos, hogy a fiú magassága és kora a baj, nem az, hogy sennki nem elég jó a Te lányodnak?
Természetes félteni a szeretteinket.
Kérdésedre a válasz: NE TEGYÉL semmit! Anyához nem illő dolog ellopni a gyerekünktől élete leckéit, tanulságait... Legyél mellette, ha szüksége van rád, de az élete irányítását fejezd be, mielőtt még elkezdenéd... Magad vizsgálgassad inkább, miért külsőségek alapján véleményezed azt, akinek a kiválasztásához MÁR semmi közöd. A lányod fiúiról beszélek...
Sok sikert az önvizsgálathoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!