Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel két éve jártunk,majd szakítottunk,és nagyjából fél év múlva egy kicsit kavartunk.Ezután nem is dumáltunk meg semmi,majd egy társaságba kerültünk(fiú-lány társaság volt,én régebb óta ott voltam,ő csak utánam jött),mert tetszett neki az egyik haverom,de több időt töltöttünk mi együtt mint ők,és én egy kicsit beleestem.Aztán május elsejekor ez a lány meg a társaságom összevesztek és nyárig nem is találkoztunk,közben engem is kiutáltak ebből a társaságból.Nyáron egy helyen nyaraltunk,majd egyik haverom szülinapján megint találkoztunk.Tegnap meg egy haverom,én meg ez a lány filmeztünk,és kaptam jeleket.Szóval ez a lány most kapcsolatban van valakivel,de nekem nagyon bejön,szóljak neki vagy ne,és szerintetek ez a sors keze,hogy mindig véletlenül egy társaságba keveredünk vagy mi?!?2011. dec. 30. 10:26
1/2 anonim válasza:
én is sokszor találkozom véletlen az exemmel és mégsem szerettem újra bele.
2/2 anonim válasza:
Ha rápróbálkozol akkor akárhogy is alakul de megéri, utána nem agyalsz azon hogy mi lett volna...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!