Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent? A barátom nem mondta el.
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem fontos,csak kíváncsi lennék rá.A múltkor egymás mellett ültünk a barátommal,amikor ilyen csikizős mozdulatot csinált a térdemen..a körmeit végighúzta a térdem:Dés megkérdezte,hogy tudom-e mit jelent?:D
sztem vmi régi,gyerekes hülyeség,de csak kíváncsi vagyok:D
2009. máj. 20. 19:14
2/5 anonim válasza:
szerintem is ilyesmi....de pl ugyanezt jelenti, ha simogatja a tenyeredet körbe körbe, vagy ha cigizik valaki és rád fújja a füstöt,vagy ha hegyes a parázs...ezek tényleg ilyen gyerekes hülyeségek :D
3/5 A kérdező kommentje:
én is ilyenekre gondoltam:D
most eszembe jutott,mondom megkérdezem:D:D
2009. máj. 20. 19:51
4/5 anonim válasza:
Állítólag ettől a lányok szexuálisan felizgulnak. Láttam már olyat hogy valakinél működött, bár én nem nagyon hiszek benne. 17/f
5/5 anonim válasza:
Mit gondolsz vajon miért csikiz egy pasi egy nőt?
Elhiheted, hogy nem azért mert kinozni akarja!
Nagyon kiván téged csak nem akar a dolgok közepébe vágni!
Ez amolyan szexuális igazás. Előjáték féle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!