Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátom! Mit tegyek most? Körülbelül egy félórája mondta nekem hogy vége. Összevitatkoztunk, ő is féltékeny én is az vagyok. Msn-en történt az egész.
Figyelt kérdés
Bár azt mondta hogy szeret, én is nagyon szeretem.
Nem tudom hogy komolyan gondolta-e, de amióta lement msn-ről folyamatosan küldi a visszahívó sms-t.Sajnos felhívni én egyáltalán nem tudom.
Szerintetek lesz esély hogy kibéküljünk?
Érdemes.Én nagyon szeretem.Több mint 2 hete vagyunk együtt, de annyira boldogok voltunk együtt.És jól éreztük egymssal magunkat.
Csak én is féltékeny ő is.Pedig biztosan mondhatom hogy alaptalanul.
2010. aug. 17. 23:06
1/17 anonim válasza:
2 hét az még nemsok, szerintem próbáljátok meg megbeszélni a dolgokat még nincs minden veszve...:) de sokáig ne menjen ez a veszekedés mertha már az elején ilyen féltékenykedések vannak nem lesz jó a vége :/ de szerintem ez még simán megbeszélhető:)
2/17 anonim válasza:
Először is....Az msn-en szakítás eléggé gáz, másodszor is, az hogy egyből ide írkálsz, még gázabb. Harmadszor, miért nem beszélitek meg a féltékenykedést, és végül...2 hete jártok, húúú de nagy dolog.
3/17 anonim válasza:
ha MSN-en szakitott veled, akkor bátor legény lehet.bekalkulálhatod azt is, hogy csak arra kiváncsi, mennyit érsz neki, és hogy rohansz-e utána, de akkor meg egy kva nagy tapló, és elkell kerülni:)
4/17 anonim válasza:
Nos akéth hét az az időintervallum amire két dolog jut ezsembe: ha ennyit nem bírtatok, felesleges. Vagy: ennyi idő után még jár egy esély nektek.
Beszéljétek meg. Azti s, hogy nem kell minden vitánák szakítnai, előbb probáljátok megoldani, ha végkép menthetetlen csak akkor mondjátok ki hoyg vége.
6/17 Prímás Lancelot válasza:
ez az "ilyen mint a képen?" ez micsoda? ... már láttam egy pár helyen itt...
7/17 anonim válasza:
valamelyik buzogány itt hirdeti magát a moderátorok meg már alszanak
8/17 Prímás Lancelot válasza:
és rákattintott már valaki, hogy mi ez?
9/17 anonim válasza:
persze elég sokan, és ez egy hirdetés nem vírus
10/17 anonim válasza:
Csak én nem értem, hogy mostanság miért jön mindenki szakítás előtt, meg szakítás után fél órával máris a GyIK-re?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!